Косметика для обличчя - креми

Дата публикации: 03.07.2014
Дата обновления: 01.04.2023
Содержание:
Кожна сучасна жінка мріє мати чисту , привабливу шкіру , при цьому , не витрачаючи багато часу на щоденний догляд. Всі знають , що при неправильному догляді особа відразу видаватиме не тільки справжній вік , а й з'являться ознаки передчасного старіння. Але , на щастя , існують сучасні креми для обличчя , які дозволяють підтримувати молодість і красу шкіри. До їх складу входять різні вітаміни , макроелементи , рослинні витяжки і безліч інших унікальних засобів.

Як вибрати крем для обличчя?

Насамперед , крем слід підбирати відповідно з індивідуальними особливостями вашої шкіри. Вони можуть бути для нормальної, сухої , комбінованої , чутливої , з розширеними порами і іншими типами шкіри. Креми збагачені зволожуючими , поживними , що відновлюють і протизапальними компонентами , містять ефірні масла і натуральні рослинні екстракти. Завдяки цьому шкірний покрив ефективно зволожується і харчується , а також підтримує природну здатність регенерації та самоувлажненія . Звичайно , головним фактором при виборі крему повинен бути тип шкіри , але крім того , він повинен обов'язково володіти поживними , пом'якшуючими і зволожуючими властивостями. Також крем повинен проникнути в нижні шари епідермісу.

Основні необхідні компоненти

У кремі для сухої шкіри містяться речовини , що зволожують шкіру і утримують в ній вологу протягом тривалого часу. Як правило , цей крем містить колаген , еластин і гіалуронову кислоту. Крему для комбінованої і жирної шкіри повинні містити екстракти рослин , завдяки яким знижуються виділення сальних залоз і усувається надлишкова жирність. Неспроста косметичні засоби , призначені для догляду за шкірою обличчя , діляться на нічні і денні . Нічний крем живить шкіру , відновлюючи її структуру , усуваючи лущення , зморшки і надає омолоджуючу дію. Денний крем є більш повітряним , завдяки чому можна нанести макіяж , також він допоможе захистити шкіру від ультрафіолетових променів.
Креми для обличчя рекомендують застосовувати , починаючи з підліткового віку , коли з'являються розширені пори і різні висипання . Після 20 років зволожуючі креми вже просто необхідні , це дозволить шкірі надовго зберегти молодість. Починати боротися з першими зморшками слід після 25 і для цих цілей підійде спеціальний крем , який підстьобне обмінні процеси , а також компенсує недолік в шкірі колагену. Після 30 років вже потрібні більш складний догляд , для цього розроблені спеціальні креми , що розгладжують зморшки , відновлюють природний водний і жировий баланс . Крім того , бажано доповнити щоденний догляд різними активними засобами відновлення молодості такими , як сироватки , концентрати та ін Такі засоби підсилюють дії крему , допомагають зупинити процес старіння і швидко домогтися бажаного результату.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Навіщо потрібні маски для обличчя?
Навіщо потрібні маски для обличчя?
Крім основних засобів по догляду за обличчям є ще ті , які застосовуються , не так часто , однак від цього не стають менш важливими - це маски для обличчя.
18.07.2014
Детальніше
Як вибрати відповідну косметику для особи: поради бувалих
Як вибрати відповідну косметику для особи: поради бувалих
Полиці сучасних косметичних магазинів настільки переповнені засобами від різних виробників, що простому обивателеві деколи буває дуже складно вибрати косметику, яка підійде для його типу шкіри.
30.01.2018
Детальніше
Догляд за шкірою обличчя взимку і восени
Догляд за шкірою обличчя взимку і восени
В осінньо-зимовий період шкіра обличчя найчастіше потребує іншого підходу в догляді, ніж влітку. Це відбувається від того, що на неї впливають зовсім інші агресивні погодні умови, замість сонечка - мороз, холодний вітер, дощ, сніг ... Для кожного типу шкіри догляд буде відмінним.
13.12.2018
Детальніше
Сухість шкіри взимку: причини і правильний догляд
Сухість шкіри взимку: причини і правильний догляд
Зимовий крижаний вітер, що змінюється сухим теплим повітрям, коли людина входить в приміщення, - це основні причини сухості шкіри взимку. Якщо вчасно не вжити заходів, то постійна сухість може стати причиною появи зморшок, стоншування шкіри, її зневоднення і, як результат, швидкого старіння.
20.01.2020
Детальніше
Розгорнути