Глюкометри IME -DC - німецька якість і висока точність вимірювань

Дата публикации: 10.06.2014
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Щоб зберегти нормальну якість життя і віддалити ускладнення цукрового діабету , у разі підтвердження діагнозу , у пацієнта будь-якого віку , є контроль рівня глікемії. Величезне значення , при цьому , надається самоконтролю. Для цього застосовують таку медичну техніку , як портативні глюкометри . Їх перевагою є регульована глибина проколу для отримання крові , а також невелика кількість крові для аналізу і постійна наявність у продажу ланцетів і тест- смужок. Сьогодні широкого поширення набули пристрої IME -DC (Німеччина). Їх можна застосовувати навіть у професійних лабораторіях завдяки їх високій якості і точності.

Глюкометр IME - DC IDIA

Не так давно компанія IME -DC почала виробляти новий прилад , який не потребує кодування , який отримав назву iDia . Такі пристрої є оптимальним вибором для дітей і літніх людей , яким важко самостійно вводити код з тест- смужки або змінити код на новий. Ці прилади були створені за технологією динамічної електрохімії . Вона дозволяє враховувати можливий вплив зовнішніх факторів на результат вимірювань , а також , виходячи із закладених алгоритмів , коригує отримані дані. Ще однією перевагою приладу є простота використання і великий екран , де легко розглянути результат вимірювань , тому IME - DC IDIA глюкометр купити рекомендують людям, що мають проблеми із зором. Надійний прогумований корпус пристрою захистить глюкометр навіть у разі удару об підлогу , що важливо для користувачів похилого віку. Дані обробляються всього за 7 секунд , а в пам'яті зберігаються результати останніх 700 вимірювань. Також можна вивести статистику середнього результату за день , 1 , 2 , 3 тижні , 2 місяці і за минулий квартал. Це допоможе людині побачити , як змінилися результати і наскільки правильно підібрано лікування.

Глюкометр IME -DC

Цей прилад , незважаючи на свою складну конструкцію , вельми простий в експлуатації , а по точності і якості є одним з лідерів не тільки на європейському , а й на світовому ринку. Принцип роботи заснований на сучасній біосенсорной технології . Його можна використовувати для проведення вимірювань навіть самим маленьким пацієнтам . Особливу зручність в експлуатації доповнюється тим , що виготовлена зі спеціального пластику тест -смужка вставляється в прилад не вздовж , а впоперек. Це дає можливість зручно тримати смужку в пальцях , місце контакту залишиться чистим , відповідно ймовірність неточності результату значно знижується. Завдяки функції " Sip - in " , при зіткненні краплі крові з реакційною зоною відбувається автоматичне всмоктування , що значно полегшує нанесення крові на тест- смужку. Точність роботи глюкометра підвищується завдяки спеціальному кодує чіпу , що входить в комплект тест- смужок. Він замінює ручний набір коду і значно полегшує калібрування. Легко прочитати результати вимірювання дозволяє великий контрастний рідкокристалічний дисплей , тому прилад підійде навіть для людей з ослабленнимзреніем . Завдяки високій точності , прилад активно використовується багатьма медиками в лабораторних умовах. Варто відзначити , що при такій масі достоїнств , які має цей глюкометр , ціна на нього залишається досить демократичною . Однак купувати пристрій слід в спеціалізованих магазинах , де професійні консультанти навчать вас правильно користуватися приладом і розкажуть особливі нюанси будь-якої моделі .


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати глюкометр
Як вибрати глюкометр
Ви повинні взяти до уваги деякі характеристики при виборі глюкометра , про які ми докладно Вам розповімо в нашій статті .
13.11.2011
Детальніше
Інструкція з користування глюкометрів
Інструкція з користування глюкометрів
Отже , як користуватися глюкометром ?
23.04.2013
Детальніше
Контроль рівня цукру в крові на дому
Контроль рівня цукру в крові на дому
Цукровий діабет - це порушення роботи одного з ділянок ендокринної системи, яке характеризується підвищенням рівня глюкози в крові. Протягом цього захворювання характеризується порушеннями в багатьох системах і органах - погіршується зір, страждає серцево-судинна система, порушується здатність організму до регенерації.
20.12.2017
Детальніше
Чи потрібно здавати кров натщесерце?
Чи потрібно здавати кров натщесерце?
Здача аналізу крові для більшості з нас, хоч і невеликий, але все ж стрес. Крім того, що сама процедура неприємна, але ми ще повинні йти на додаткові жертви у вигляді відмови від ранкової кави і сніданку. Але чи для всіх аналізів це так важливо і що буде, якщо здати кров не натщесерце? Про це потрібно поговорити окремо.
03.03.2020
Детальніше
Розгорнути