Зволожувачі Orion - сприятливий мікроклімат у вашому будинку

Дата публикации: 09.06.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Всім відомо , що організм людини отримує вологу з продуктів харчування , а також з повітря , проте в приміщеннях не завжди підтримується необхідна вологість . Особливо така проблема стає актуальною ближче до опалювального сезону. Коли починають працювати батареї , повітря настільки висушується , що відносна вологість підчас не перевищує 20 %. Крім того , що від нестачі вологи страждають люди , також починають гинути рослини , псується меблі , техніка і паркет. Для таких цілей і існують зволожувачі повітря Orion . Вони запобігають простудні захворювання і підвищують працездатність.

Чим загрожує недостатня вологість повітря

Шкіра людини на 70 % складається з води , а в дитячому віці шкіра особливо ранима , оскільки всі процеси терморегуляції ще недостатньо розвинені. Тому в приміщеннях , де перебувають діти , питання підтримки відносної вологості повітря особливо актуальне. Компанія Orion пропонує купити зволожувачі повітря , які прекрасно впишуться в інтер'єр дитячої кімнати. Педіатри вважають , що оптимальна вологість повітря , необхідна для нормального розвитку малюка не повинна бути нижче 50 %. Це вкрай важливо для імунної системи дитини. Чим більше сухе повітря вдихається , тим більше рідини доведеться витратити нашому організму на те , щоб його зволожити , а це в свою чергу збільшує ймовірність виникнення різних захворювань, зокрема у дітей. Оскільки слизова носоглотки і легкі постійно взаємодіють з повітрям , то вони вкрай негативно реагують , якщо в ньому недостатній вміст вологи. Внаслідок цього слизова пересихає , а дихання стає скрутним , виникає сухість у роті , а також синдром сухого ока .

Ультразвукові зволожувачі

Найбільш популярними на сьогоднішній день є ультразвукові зволожувачі. Принцип роботи цих приладів полягає в тому , що вода за допомогою високочастотних коливань перетворюється в мікрочастинки . Повітря всмоктується вентилятором , після чого пропускається через своєрідне « хмара » , яке складається з мікрочастинок води і повітря. В результаті він потрапляє в приміщення вже у вигляді вологого , холодного туману. Прилади можна використовувати в дитячих кімнатах , при цьому , не боячись , що діти обпечуться гарячою парою.

Переваги зволожувачів Orion

Стильні ультразвукові зволожувачі ціна , на які гранично низька , при їх високій якості , мають масу достоїнств . Ви можете вибрати модель в залежності від площі приміщення , де ви плануєте встановити прилад . Orion ORH - 022O у вигляді забавного апельсина , Orion ORH - 022C у формі курчати і Orion ORH - 022A - зелене яблучко розраховані на площу до 30м . А якщо площа кімнати не перевищує 20 м , то вам цілком підійде модель ORION ORH - 022T , виконана у вигляді тигреня . Вашому малюку напевно припаде до душі цікавий дизайн виробу , а ви зможете оцінити його функціональні можливості. Так моделі Orion ORH - 022O і Orion ORH - 022A відрізняються можливістю повороту сопла на 360 . Це дозволяє забезпечити більш якісну роботу. У всіх моделях є функція автоматичного відключення при недостатній кількості води. Вони споживають небагато електроенергії і можуть працювати безперервно від 8 до 15 годин.
Після всього сказаного , користь і вигода від придбання стає ясна. Але зволожувач купити слід в спеціалізованому магазині , де вам нададуть повну консультацію і дадуть гарантію на будь-яку , вподобану модель.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Насправді, електроприлад має складні електронні програми та механізми, що відповідають за безперебійну роботу. Як будь-яка техніка, зволожувачі повітря потребують своєчасному обслуговуванні і правильному поводженні. Але іноді прилади виходять з ладу.
14.03.2017
Детальніше
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Якість повітря, який ми постійно вдихаємо будинку, щомиті впливає на здоров'я, працездатність, емоційний настрій домочадців і в цілому на атмосферу житла.
12.05.2017
Детальніше
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Самопочуття людини, що знаходиться в закритому приміщенні, безпосередньо залежить від температури повітря і рівня вологості. Вологість повітря в приміщенні безпосередньо впливає на здоров'я і захисні функції організму. Для підтримки нормального мікроклімату в приміщенні слід зберігати вологість в межах норми від 40 до 60%.
24.04.2020
Детальніше
Принцип дії роботи зволожувачів
Принцип дії роботи зволожувачів
Чим відрізняється робота одних зволожувачів від інших ?
02.10.2012
Детальніше
Розгорнути