Як вибрати глюкометр

Дата публикации: 13.11.2011
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:

Згідно FDA на ринку є 25 різних типів глюкометр . Вони не є однаковими. Ви повинні взяти до уваги такі характеристики при виборі:

• Швидкість тестування
• Розмір
• Пам'ять (здатність зберігати результати )
• Ціна

Про те як вибрати глюкометр ми напишемо в нашій статті або проконсультуємо в магазинах і по телефону.

Критерії вибору глюкометра :

• Простота в експлуатації. Складне управління приладом уповільнює процес тестування ;
• Технічні характеристики ( швидкість проведення аналізу , тип тест- смужок і т.д.);
• Точність вимірювання . Цей параметр , звичайно , не визначається виробником , але проте , об'єктивний досвід потрібно враховувати ;
• Важливий принцип роботи : оптичний , або електрохімічний ;
• Зручність і надійність: компактність , розмір дисплея , міцність приладу і т. д.
У більш нових моделей є автоматичний таймер , коди і сигнали помилок , допомога в калібрування . Деякі вимовляють результати голосом для людей, у яких з слабкий зір .
 
Ви можете самостійно або за допомогою наших консультантів опреділіть який краще і функціональніша глюкометр і придбати його в наших магазинах.
 

Додаткові речі :

 

Глюкометр має вигляд пристрою з екраном , на якому відображаються результати дослідження . Багато з них показують результати за дуже короткий час (від 5 до 60 секунд ) і мають пам'ять на велику кількість вимірювань , що дозволяє більш точно відобразити картину підвищення цукру. Для того щоб виміряти рівень глюкози потрібно всього 1-2 мкл крові ( одна невелика крапля ) .

До глюкометра в комплекті йдуть тест- смужки і ланцети , які можна буде купувати потім у міру необхідності. На тест -смужку наноситься крапля крові , і потім вона вставляється в сам глюкометр . При покупці тест- смужок обов'язково потрібно враховувати вид використовуваного глюкометр . Ланцети або спеціальні голки необхідні для проколу шкіри та отримання крові. Куплені ланцети є стерильними . Для того щоб процедура взяття крові була максимально зручною і безболісною існують спеціальні шприц - ручки , автоланцети та інші прокаливателі пальця.
У магазині « Ваше Здоров'я» представлений величезний вибір різних моделей глюкометр !



Коментарі до статті
Добрий вечір. Допоможіть підібрати глюкометр для бабусі. Мені потрібно, щоб він був простий у використанні, давав точний результат, витратні матеріали для нього були не дорогі ... Дякую.
Добрий день! /ua/item_n14919.htm Глюкометр Contour® Plus One до нього завжди є тест-смужки.
Кілька моделей глюкометрів (ABBOTT, Bayer) підтримують зв'язок з комп'ютером для графічного представлення даних вимірів, певної обробки та аналізу, рекомендацій та інше. Однак використання необхідного програмного забезпечення в Україні заборонене або не забезпечується.
Доброго дня! Дійсно, іноді виникають проблеми перенесення даних із певних моделей глюкометрів на ПК. Однак це не впливає на своєчасне отримання точного результату на дисплеї пристрою.
Найдоступніший глюкометр.
Вітаю. Мені 45 років. Результат аналізу – глюкоза 5,7. Лікар сказав, що це початок діабету. Чи потрібно дотримуватися дієти і який краще придбати глюкометр. Дякую.
Добридень!

Пробачте за затримку з відповіддю.



Рекомендації та висновки лікаря ми не зможемо обговорити чи прокоментувати.

Справді, після 45 років рекомендовано контроль рівня глюкози в крові, особливо якщо людина входить до групи ризику цукрового діабету. Простий та зручний контроль рівня глюкози (цукри) у крові можна провести вдома за допомогою глюкометра. Оптимальним вибором буде ВанТач Селект Сімпл – єдиний в Україні глюкометр без кнопок та кодування. Провести аналіз будинку самостійно дуже просто, і за 5 секунд Ви отримаєте точний результат. На глюкометри ВанТач діє безстрокова гарантія та безкоштовне сервісне обслуговування. Консультативна лінія ВанТач: 0800500353.
що таке кодування
Привіт Гоша. Існують наступні критерії вибору глюкометра: • Простота експлуатації. Складне керування приладом уповільнює процес тестування; • Технічні характеристики (швидкість проведення аналізу, тип тест-смужок тощо); • Точність виміру. Цей параметр, звичайно, не визначається виробником, проте об'єктивний досвід потрібно враховувати; • Важливим є принцип роботи: оптичний, або електрохімічний; • Зручність та надійність: компактність, розмір дисплея, міцність приладу тощо. Деякі вимовляють результати голосом для людей, які мають слабкий зір. Ще одним важливим параметром класифікації глюкометрів є спосіб завдання коду тест-смужок. Кодувати глюкометр - це налаштовувати його на певний рівень чутливості реактиву тест-смужки, щоб він видавав максимально точний результат. По суті, це калібрування за параметрами цієї партії тест-смужок. Кодування необхідно проводити щоразу, коли ви починаєте нову упаковку тест-смужок і перед першим використанням глюкометра.
Добрий вечір. Допоможіть підібрати глюкометр для бабусі. Мені необхідно щоб він був простий у використанні, давав точний результат, витратні матеріали для нього були не дорогі. І бажано щоб він якось інформував про результат аналізу (тобто високий це рівень вмісту глюкози чи ні).
Купив тест-смужку 25 тест смужок код134 фірми bionime GS300! Наявні глюкометр ці смужки не сприймає Питання Який глюкометр купити щоб використовувати ці тест смужки з кодом 134 Дякую! тел 0933078906
Володимире, добрий день! Тест-смужка з таким кодом підходить до глюкометрів: Глюкометр Rightest GM 110, Глюкометр Rightest GM 300. Для консультації зверніться до служби підтримки: 0-800-600-103 безкоштовно зі стаціонарних телефонів в Україні з 9-00 до 18-00 у будні .


Вам також може бути цікаво

Інструкція з користування глюкометрів
Інструкція з користування глюкометрів
Отже , як користуватися глюкометром ?
23.04.2013
Детальніше
Контроль рівня цукру в крові на дому
Контроль рівня цукру в крові на дому
Цукровий діабет - це порушення роботи одного з ділянок ендокринної системи, яке характеризується підвищенням рівня глюкози в крові. Протягом цього захворювання характеризується порушеннями в багатьох системах і органах - погіршується зір, страждає серцево-судинна система, порушується здатність організму до регенерації.
20.12.2017
Детальніше
Чи потрібно здавати кров натщесерце?
Чи потрібно здавати кров натщесерце?
Здача аналізу крові для більшості з нас, хоч і невеликий, але все ж стрес. Крім того, що сама процедура неприємна, але ми ще повинні йти на додаткові жертви у вигляді відмови від ранкової кави і сніданку. Але чи для всіх аналізів це так важливо і що буде, якщо здати кров не натщесерце? Про це потрібно поговорити окремо.
03.03.2020
Детальніше
види глюкометр
види глюкометр
Класифікація за принципом дії - глюкометри діляться на фотометричні та електрохімічні .
13.11.2011
Детальніше
Розгорнути