Як вибрати косметику для волосся

Дата публикации: 30.05.2014
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Красиві , міцні , густі і блискуче волосся - яка жінка не мріє про це? Часто , повіривши рекламі засобів по догляду за волоссям , що обіцяє приголомшливий результат , ми купуємо продукт , але отримуємо зворотний ефект. Волосся починають тьмяніти , ламатися , випадати , а іноді ще й з'являється лупа. Від чого ж це відбувається? Відповідь проста - в більшості косметики для волосся є компоненти , що агресивно впливають на структуру волосся , шкіру голови і волосяні цибулини. Найчастіше негативні наслідки відчувають на собі володарки тонких , ослабленого волосся , які часто піддаються фарбуванню , хімічній завивці і т.д. Для того щоб захистити своє волосся і подарувати їм силу і здоров'я , слід зробити вибір на користь косметики для волосся на основі органічних речовин.

Натуральна косметика для волосся

Органічна косметика для волосся з рослинними екстрактами має чудові лікувальні властивості . Ефект від застосування цих засобів , хоч і не буде миттєвим , оскільки необхідно певний час для оздоровлення волосся , але коли це відбудеться вони знайдуть доглянутий і красивий вид на тривалий час. Зміцнення волосся - це досить копіткий процес. Важливо правильно підібрати шампуні і маски , здатні збалансувати жирне волосся з сухими кінчиками. Також не варто забувати про розгладжують бальзамах , які допомагають безболісно розчесати тонке волосся . Проблема , знайома практично всім - це посічені кінчики , через які зачіска має неохайний вигляд. Але це проблема вирішувана , слід регулярно використовувати масло і бальзам для волосся. Комплексне зміцнення волосся дасть стійкий , тривалий оздоровчий ефект і якісна органічна косметика здатна допомогти в цьому.

Косметика для волосся Natura Siberica

Формули створення засобів для догляду за волоссям Natura Siberica ( Росія ) мають максимально високий вміст рослинних речовин. Унікальні склади , найкращі інгредієнти і сучасне новітнє обладнання дозволяють позиціонувати продукцію цього бренду , як одну з кращих в Європі. До складу природного комплексу кожного засобу входять дикорослі трави Сибірського регіону ( Далекого Сходу). Так при виробництві шампунів застосовують сульфоетоксілат і лауретсульфат натрію , що порушують структуру волосся і подразнюють шкіру голови. Натомість використовуються речовини рослинного походження, зокрема , похідні цукрового очерету , кокосового масла і кукурудзи. Завдяки цьому створюється приємна кремова піна , абсолютно безпечна для здоров'я. Притому що , завдяки високоякісним інгредієнтам Natura Siberica відповідає рівню преміум- класу , ціна на цю продукцію по кишені широкому колу споживачів.

Косметика для волосся Styx

Якщо ви хочете отримати кошти по догляду за волоссям з винятковими природними речовинами , біоактивними компонентами і мінімальним вмістом хімії , тоді продукція Styx (Австрія) - саме те , що вам потрібно . Для її виробництва не використовують синтетичні компоненти , а тільки природні , такі як різні екстракти , рослинні і ефірні масла , масляні і водяні витяжки , бальзами , золу , лід і т.п. В деякі препарати може входити до 250 компонентів. А тривалий термін зберігання забезпечується за рахунок застосування виключно природних консервантів. Шампуні складаються з біологічно нейтральних поверхнево- активних речовин рослинного походження. Це гарантує ніжне очищення шкіри голови і волосся , попереджаючи їх випадання , відновлюючи силу , пружність і красу. Всі шампуні концентровані , вони включають менше 5 % води , що дозволяє витрачати мінімум кошти при кожному застосуванні .
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як зупинити випадіння волосся?
Як зупинити випадіння волосся?
Красиве волосся – обов'язковий атрибут прекрасного образу. На жаль, досить часто волосся втрачають свою первозданну красу – тьмяніють, січеться, стають схожими на солому і починають випадати.
23.05.2017
Детальніше
Сяючі здоров'ям: кращі товари по догляду за волоссям
Сяючі здоров'ям: кращі товари по догляду за волоссям
Щоб правильно підібрати косметику для волосся, треба звернутися за порадою до фахівця, який при виборі врахує тип волосся і підкаже, як треба за ними доглядати і які кошти використовувати.
30.01.2018
Детальніше
Відновлюємо і живимо волосся за допомогою засобів на рослинній основі
Відновлюємо і живимо волосся за допомогою засобів на рослинній основі
Сучасні косметичні засоби по догляду за волоссям настільки численні, що іноді дуже важко розібратися, чим вони відрізняються один від одного і зробити правильний вибір.
23.05.2017
Детальніше
Косметика для волосся з екологічно чистої сировини: вибираємо органіку
Косметика для волосся з екологічно чистої сировини: вибираємо органіку
У сучасному світі все більше і більше починають цінуватися натуральні матеріали. Це стосується їжі, одягу, навколишнього інтер'єру і, звичайно, косметики і засобів по догляду за шкірою і волоссям.
22.05.2017
Детальніше
Розгорнути