Прокат медичного обладнання : в чому вигода ?

Дата публикации: 28.05.2014
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
У житті трапляються ситуації, коли необхідна медтехніка , але ці вироби потрібні не так на тривалий термін. У таких випадках невигідно купувати дороге обладнання, а правильніше буде взяти його на прокат. Розглянемо найбільш часті ситуації, коли прокат медичної техніки є найкращим варіантом.

Товари для людей з обмеженими можливостями

Для людини, який переніс серйозну операцію або має травму опорно рухового апарату, на період реабілітації прокат медичного обладнання найбільш вигідне рішення проблеми. Якщо техніка потрібно не на постійній основі, то ви можете самостійно порахувати, скільки ви зможете заощадити з чисто фінансової сторони. Так, наприклад, прокат інвалідних колясок - це набагато дешевший спосіб отримати техніку, ніж купити її. Крім того, після того, як потреба у використанні коляски відпаде, у вас не встане проблема, куди потім збувати став непотрібним вам товар. Теж стосується і іншого медичного обладнання. Прокат медичних ліжок, а також прокат компресора для протипролежневі матраци може знадобитися, під час догляду за лежачим хворим. Прокат ходунків хороший вихід в ситуації, коли пацієнтові потрібна додаткова опора, після перенесених травм і операцій, коли йому заново доводиться вчитися ходити. Для людини, якому накладено гіпс або травма не дозволяє ставати на хвору кінцівку, також може знадобитися прокат милиць.

Які переваги надає прокат медичного обладнання?

Крім того, що беручи вироби на прокат, ви зможете витратити менше фінансових коштів, ніж при їх придбанні, також не треба буде думати, де зберігати або кому продати обладнання, в якому відпала необхідність. Особливо це актуально для таких громіздких і дорогих товарів, як медичне ліжко і інвалідна коляска. Зрозуміло, що таке обладнання не сховаєш в комору, а в кімнаті воно займає багато місця. Прокат товарів дає можливість в будь-який момент повернути товар в магазин. Таким чином, можна сказати, що це відмінний спосіб заощадити не тільки гроші, а й місце в будинку.

Прокат товарів для дітей

Всі знають, як швидко ростуть діти і багато виробів, вже через місяць - другий, стають не потрібні. Як же бути в такому випадку? Для цих цілей в магазинах існує прокат дитячих товарів. Особливо затребуваною, виявляється така техніка, як дитячі ваги. Відразу після народження, дитину бажано зважувати щодня, а іноді і кілька разів в день, до і після годування. Це необхідно робити, щоб бути впевненим, що малюк добре набирає вагу і досить харчування отримує при кожному прийомі їжі. Але, часто, бачачи, що малюк розвивається нормально, потреба в регулярному використанні такого обладнання відпадає. Тому прокат дитячих ваг, це хороший спосіб отримати необхідний товар на короткий час.
Виходячи з усіх перерахованих вище переваг, стає зрозуміло, що перш ніж купувати ту чи іншу медичне обладнання спочатку варто подумати про можливість взяти його на прокат , а потім приймати остаточне рішення.


Коментарі до статті
Розгорнути