Матраци ROHO - профілактика і лікування пролежнів

Дата публикации: 07.05.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:

Пролежні являють собою пошкодження шкірного покриву , які розвиваються внаслідок порушення циркуляції крові. Це відбувається в місцях підвищеного тиску кісткових виступів на ділянки шкіри. Процес розвитку пролежнів супроводжується відмиранням клітин. Як правило , ризик розвитку пролежнів зростає у пацієнтів , які страждають захворюваннями опорно -рухового апарату. Коли людина змушена тривалий час перебувати в нерухомому стані , найбільш ефективним засобом боротьби з пролежнями стануть подушки і матраци ROHO . Оскільки ці вироби, як правило , купуються на тривалий час , то і вимоги до їх якості пред'являються вкрай високі . Залежно від ступеня пролежнів слід вибирати відповідну модель протипролежневі матрац . Для лікування пролежневих ран 1-2 ступеня підійде енергонезалежний матрац Roho Prodigy , а в разі , коли пролежні вже більш серйозні рекомендують купити матрац Roho (до 4 ступеня пролежнів ) . Зупинимося на кожній з цих моделей.

 

Протипролежневі матрац Roho Prodigy

Це ефективне інноваційний засіб профілактики і лікування пролежнів на 1 -й і 2 -й стадіях. Матрац виконаний з легкого і довговічного матеріалу - поліуретану. Виріб не викликає алергії , не пропускає вологу всередину матраца і не допускає вторинного зараження вірусами та інфекціями . Така система прекрасно адаптується до контуру тіла. Повітряні осередки , з яких складається матрац , мають розміри 16,5 16,5 9 см. Якщо протипролежневі матрац Roho Prodigy купити в спеціалізованому магазині - це значить , багато в чому полегшити життя вашому близькій . Завдяки цьому виробу досягається прекрасний терапевтичний ефект за рахунок рівномірного розподілу ваги , що запобігає надмірний тиск на шкіру. Оскільки відбувається регулярне зміна точок опори , нормалізується периферичний кровообіг і шкіра дихає. Перевагою матраца є автономний режим роботи, тобто він не вимагає зовнішніх джерел живлення , а значить абсолютно безшумний .

 

Протипролежневі матрац Roho

Такий виріб є кращим засобом , застосовуваним при опіках і пролежнях аж до 4 -го ступеня. Технологія повітряної флотації , а також розподілу тиску - це основний принцип роботи матраців Roho .

Завдяки неопренової гумі , з якої виготовлено виріб , йому гарантований тривалий термін служби (3 роки) і легка вага . Прекрасна вентиляція матраца не дає можливості рідини накопичуватися на поверхні. Це відбувається за рахунок особливої конструкції , складеної з осередків , що забезпечує максимально ефективне осушення вологи. Повітряні осередки дозволяють нормалізувати кровообіг і зменшити тертя .

Звичайно на протипролежневі матрац ціна може здатися недешевої , але ефект який отримає пацієнт буде очевидний , тому фахівці настійно рекомендують придбати цей виріб.



Коментарі до статті
Як "відбувається регулярне зміна точок опори" хворого на матраці? Для цього хворого треба переміщати матрацом кожні 2 години?
Здрастуйте Григорію. Протипролежневий матрац складається з безлічі осередків схожих на бджолині стільники, в яких поперемінно відбувається, нагнітання повітря спочатку в парних, а потім непарних осередках матраца. Таким чином, тіло людини, що лежить на системі, стикається почергово з різними групами осередків, що перешкоджає виникненню та прогресуванню пролежнів. Тиск налаштовується насосом на вагу пацієнта. Масажує та покращує кровопостачання.


Вам також може бути цікаво

Інструкція по налаштуванню виробів Roho
Інструкція по налаштуванню виробів Roho
Ви можете досягти найвищого рівня продуктивності , ефективності та особистого задоволення в профілактиці та лікуванні пролежневих ран .
05.11.2009
Детальніше
Розгорнути