Що таке памперси для дорослих ?

Дата публикации: 05.05.2014
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
У наші дні існує велике число аксесуарів , що полегшують життя людям , які в силу обставин не можуть контролювати свої природні потреби. До категорії таких товарів і відносяться памперси для дорослих. І найбільш комфортними є вироби , таких брендів , як Seni і Hartmann . Вони використовується в профілактиці різних наслідків, що виникають у літніх людей і лежачих хворих. Їх часто застосовують в післяопераційний період , жінки в положенні і люди з урологічними проблемами , але ведуть активний спосіб життя. Якщо памперси для дорослих купити в спеціалізованому магазині - ви отримаєте якісний товар , який значно спростить життя людям , страждаючим нетриманням . Вони також допоможуть позбавитися від психологічних проблем і дозволять вести нормальне життя без відчуття постійного дискомфорту.

Чому необхідні памперси для дорослих

Будучи засобом особистої гігієни , памперси для дорослих служать в якості нижньої білизни одноразового користування. В основному дані вироби призначені для людей , які не в змозі самостійно доглядати за собою. Тому вони зроблені таким чином , що одягнути їх без праці зможе будь доглядає за хворим чоловік. Але вироби обов'язково повинні бути високоякісними , такими як памперси Seni і Hartmann . Їх перевагою є те , що вони зберігають шкіру від попрілостей , тим самим перешкоджаючи появі більш серйозних захворювань. Але крім людей з обмеженими можливостями памперси для дорослих можуть стати в нагоді і в інших випадках . Так , наприклад , пілоти , водолази , монтажники - висотники й люди інших професій , чия діяльність передбачає тривале знаходження на робочому місці і не мають можливість сходити до вбиральні .

Памперси для дорослих Seni ( Польща )

Ці дихаючі вироби бувають трьох видів: Super Seni , Super Seni PLUS і Super Seni TRIO . Перші призначені для тих , хто страждає середнім або важким нетриманням . Завдяки повітропроникне гідрофобному шару зменшується ризик виникнення попрілостей. Від протікання захищають спеціальні бічні бортики. За рахунок спеціальної системи Odor Stop нейтралізується неприємний запах. Комфортне використання забезпечують широкі багаторазові застібки - липучки і індикатор вологонасичення . Super Seni Plus - памперси підвищеної вбираності і рекомендовані для застосування в нічний час. Super Seni Trio володіють ще більшою вбираністю і призначені для тих , хто страждає особливо важким ступенем нетримання.

Памперси для дорослих MoliCare Premium Soft , Hartmann ( Німеччина )

Такі підгузники мають зовнішній шар з нетканого матеріалу , що не пропускає вологу. Особливу зручність створюють вбираюча тришарова подушка анатомічної форми , повітропроникні бічні частини і багаторазові застібки - липучки за системою « гачків і петель ». У цій серії представлені памперси : Molicare Premium Soft Extra , Molicare Premium Soft Maxi , Molicare Premium Soft Plus і т.д. Вони мають різну ступінь поглинання і різні розміри , тому в залежності від індивідуальних особливостей можна вибрати необхідний виріб .


Коментарі до статті
за ніч у мене до 1,2 л сечі виходить за 8-9 годин. Чи вистачить 1 комплекту на всю ніч чи треба міняти вночі 2 чи 3 рази?
Розгорнути