Яка пляшечка для годування краще ?

Дата публикации: 25.03.2014
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Рано чи пізно кожного малюка доводиться привчати до пляшечки і тоді постає питання - як вибрати найкращу модель. Такі вироби призначені для годування грудним молоком , сумішами , кефіром , соком або просто водою. Щоб зрозуміти, які пляшечки для годування ідеально підійдуть для вашої дитини , слід пам'ятати, що є два головні критерії - безпека і зручність. Звичайно , гарний дизайн і ціна виробу також багато враховують , але це, як правило , другорядне. Розберемося , на що слід звернути увагу , вибираючи пляшечки для годування .

1 . Матеріал

Сьогодні молоді мами віддають перевагу пластикових виробах . Вони легкі , що важливо для малюка , коли він буде пити з них самостійно. Вироби не б'ються і можуть мати різну форму.

2 . Форма

Ці вироби для новонароджених можуть мати як стандартні , так і самі мудрі форми. Але слід пам'ятати , що якщо вони мають занадто багато загинів , то їх складно мити і чистити щіточками . Коли малюк зможе тримати пляшку самостійно , то слід віддати перевагу сужающимся посередині або ребристим моделями.

3 . Антіколіковая захист

Основна проблема при годуванні з пляшечки - це заковтування повітря , який надходить разом з молоком , що часто провокує зригування і коліки. Але цієї неприємності можна уникнути. Сьогодні провідні виробники виробів для новонароджених , такі як Tommee Tippee і Philips AVENT ( Великобританія ) , Medela ( Швейцарія ) випускають Антіколіковая пляшечки. У них є спеціальна система клапанів , що перешкоджає попаданню бульбашок повітря в шлунок дитини . Повітря, що надходить в пляшечку , поступово заміщає убуваючу рідина , при цьому , не змішуючись з нею.

4 . Соска

Вибираючи соску , слід звернути увагу на її розмір , а також кількість отворів . Краща соска та, яка відповідає віку дитини , так якщо отворів мало , то новонародженому потрібно багато зусиль , він втомиться і буде недоїдати . А у випадку якщо отвір велике , їжа буде надходити швидко і легко , внаслідок чого малюк може зовсім відмовитися від грудей. Пам'ятайте , чим густіше суміш , тим більше отворів повинна мати соска в пляшечці для годування. Вироби бувають латексними і силіконовими , за останніми легше доглядати , вони міцніше і довговічніше.
Крім вже названих параметрів слід враховувати обсяг пляшки , розмір горлечка і багато інших чинників. Відповідь на питання - яка пляшечка для годування краще - досить простий. Правильна та, яка має зручну форму , а соска відповідає віку малюка і головне випускається відомим перевіреним виробником .
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Пляшечки для годування та набори
Пляшечки для годування та набори
Годування малюка є одним з найбільш відповідальних моментів , оскільки в цей час і відбувається формування прикусу і щелепно- лицьового апарату в цілому. Тому у випадку, коли виникає необхідність вдатися штучному годівлі , слід особливо уважно поставитися до вибору пляшечки.
27.02.2014
Детальніше
Розгорнути