Принцип роботи біотуалету

Дата публикации: 17.03.2014
Дата обновления: 01.04.2023
Содержание:
Автономний переносний біотуалет з водяним змивом є ідеальною альтернативою стаціонарному в місцях , де відсутня система центральної каналізації . Його можна встановити на дачній ділянці , в житлових фургонах , невеликих торгових павільйонах і т.д. Також даний пристрій може стати незамінним помічником , людям з обмеженими фізичними можливостями. Багатьом стануть в нагоді біотуалети на дачі.
 

Конструкція біотуалету

Виріб складається з двох секцій - верхньої і нижньої. Верхня частина - це резервуар для чистої води. Нижня частина - бак для збору стоків. Обидві частини надійно фіксуються між собою пружинної засувкою і, при цьому , легко роз'єднуються . У верхній частині вбудований унітаз , сидіння і кришка . Також там розташований насос подачі води на змив .
Нижня частина призначена для накопичення фекалій. Обсяг бочка залежить від моделі біотуалету . При змиві рукоятка витягується з ніші до упору , відкриває вхідний отвір і вміст унітазу змивається. Як правило , у виробах є спеціальний індикатор, що дозволяє вчасно визначити необхідність очищення від відходів . Щоб спорожнити нижній бачок , його необхідно відстикувати від верхньої частини , взяти за вбудовану ручку і перенести на місце , де планується здійснити слив. Для зливу відходів спеціальний патрубок повертається і відкручується пробка.
 

Як працює біотуалет

 
Принцип дії даних конструкцій грунтується на використанні спеціальних біопрепаратів - рідин для нижнього і верхнього бака . Санітарна рідина для верхнього бака створює на поверхні спеціальну захисну плівку , ароматизує , перешкоджає розмноженню бактерій і зменшує силу потоку води.
У нижній накопичувальний бачок біотуалету також заливається біологічно активний розчин (від 70 до 150 мл залежно від обсягу бака і марки рідини). Змішуючись зі стоками цей препарат виробляє їх дезодорування , блокує утворення і виділення газів. Вже через кілька годин стоки набувають вигляду рідкої однорідної маси з нейтральним фармакологічним запахом.
Принцип роботи біотуалету настільки простий , що з ним впорається будь-який користувач . А завдяки тому , що конструкція займає мінімум місця і в середньому вимагає облуговування раз в 5-8 днів , ви не будете мати ніяких складнощів в процесі її експлуатації.


Коментарі до статті
Як замовити біотуалет живу в РІвненській обл по новій почті можна наложниць платіж є скільки днів буде доставка
Доброго дня. Доставка новою поштою займає від 1 до 3 днів. Відправляємо накладеним платежем або після оплати на сайті. Замовлення Ви можете зробити самостійно на сайті або за номерами телефонів гарячої лінії:
0 800 757-307
044 369-3899
098 734-1177
099 126-8484
073 178-3215
Дякуємо за Ваше звернення.
Скажіть пожалуста, в нижній бак біотуалетів вода не заливається ? ...
Доброго дня. В нижній бак заливається вода. Вона розбавляється разом із рідиною для біотуалетів. Дякуємо за запитання.


Вам також може бути цікаво

Як вибрати біотуалет?
Що таке біотуалет ?
Що таке біотуалет ?
Сьогодні на ринку товарів з'явився такий великий сегмент як біотуалети та туалетні кабіни . Зараз вже відомо , що біотуалет - це гідна заміна звичайного туалету в подібних умовах .
13.11.2011
Детальніше
Як користуватися біотуалетом
Як користуватися біотуалетом
Користуватися біотуалетом зовсім нескладно .
Головне уважно прочитати статтю і кожен зможе самостійно розібратися в цьому просту дію .
13.11.2011
Детальніше
види біотуалетів
Розгорнути