Хімічні препарати для біотуалетів

Дата публикации: 13.11.2011
Дата обновления: 01.04.2023

Для правильної експлуатації біотуалетів необхідні спеціальні засоби для забезпечення процесу дезодорації і розрідження твердих відходів. Вони можуть бути рідкі і порошкоподібні. Ці кошти заливаються або засипаються в приймальний резервуар після кожного їх спорожнення. Витратні матеріали для хімічних туалетів представлені продукцією фірм України, Франції, Канади, Голландії. Фірма «Thetford» (Голландія) пропонує рідкі і порошкоподібні туалетні засоби серії Thetford Aqua і для портативних туалетів Porta Potti.
Продукція цієї серії зменшує вірогідність виникнення несправностей, сприяє продовженню терміну служби туалетних агрегатів.


Суміші для вигрібних ям - це спеціально підібраний набір ферментів. Дія таких препаратів прискорює природний процес  розкладання органічних складових, прискорює розкладання не тільки фекальних відходів, але і будь-яких інших органічних сполук. Ферментні каталітичні препарати переробляють відходи у воду і стабілізований органічний осад, не містять їдких та отруйних речовин, безпечні для людей і тварин, не приводять до виділення тепла і випарів, не ушкоджують систему, знищують запах і мають бактерицидні властивості. Застосування біоактивних каталітичних препаратів благотворно позначається на діяльності дренажної системи: запобігає заливання, прискорює переробку відкладень. На українському ринку представлені препарати виробництва Канади («Септонік»), Франції («Епарсіл»), України (препарат HS-zyme-фермент. Він не містить шкідливих або генетично модифікованих речовин, нешкідливий для навколишнього середовища, а залишок його переробки використовується як добриво.
Автономні туалети використовуються в місцях, де немає можливості або не вигідно підключитися до каналізації і воді, де у людей виникає в них тимчасова необхідність. Потенційними споживачами є ринки, підприємства громадського харчування (літні кафе, павільйони і т. д.), АЗС, автостоянки, бази відпочинку. Все частіше купують автономні туалети будівельні та ремонтні фірми, їх використовують на портах і терміналах. Не обходять стороною цю продукцію і приватні особи. Більшість приватних осіб набувають компактні портативні туалети для використання при догляді за хворими та старими людьми, при проведенні вихідних на дачах, не обладнаних вигрібними ямами.
У нас в магазині і на сайті «Ваше Здоров'я» ви зможете ознайомитися з усіма видами цих товарів.



Коментарі до статті
Доброго дня, прохання порадьте, який засіб підходить для нижнього відсіку біотуалету (переробки)
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Ви можете розглянути варіанти у нас на сайті: /item_n2414.htm /item_n2413.htm


Вам також може бути цікаво

Зручність і чистота: кращі товари для біотуалетів
Зручність і чистота: кращі товари для біотуалетів
Тепер, навіть опинившись далеко від міської суєти - на туристичній стоянці або на дачі, можна максимально наблизити побутові умови до звичайній міській квартирі.
Одним з важливих моментів є облаштування комфортного туалету.
24.08.2017
Детальніше
Розгорнути