Компресійний трикотаж Medi - ефективність і бездоганна якість !

Дата публикации: 06.03.2014
Дата обновления: 01.04.2023
Содержание:
Компресійний трикотаж Меди є найважливішим компонентом лікування захворювання вен. Він перешкоджає подальшому розвитку захворювання , допомагає уникнути тяжкості в ногах , набряклості , що особливо актуально для людей , які проводять багато часу в положенні стоячи або сидячи. Ці вироби мають строго вивіреним профілем тиску , убутним від щиколоток до стегна. Компресійний трикотаж дає можливість відновити венозний відтік від нижніх кінцівок. Він збільшує швидкість кровотоку і покращує відтік крові від тканин. Вироби бувають профілактичними і лікувальними , мають різні класи компресії. Продукцію Medi можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» , де наші консультанти підберуть модель відповідно до ваших індивідуальних параметрами.
 

Коли необхідний компресійний трикотаж Medi ?

 
Застосування таких виробів необхідно не тільки тим , хто вже має серйозні проблеми з венами. Часто вони потрібні людям, у яких до вечора набрякають ноги , внаслідок вимушеного тривалого стояння на ногах , а також тим , хто веде малорухливий спосіб життя або страждає зайвою вагу. На жаль , такими проблемами сьогодні страждає практично половина працюючого населення. У таких випадках рекомендується застосовувати профілактичний компресійний трикотаж 1 -го класу. Також компресійний трикотаж Меди зменшує ризик тромбозів , наприклад при авіаперельотах. Такі проблеми ще називають «синдром тривалих подорожей» і йому часто піддаються люди знаходяться за кермом , що їздять в автобусах на тривалі відстані .
 

Як вибирати компресійний трикотаж ?

 
Вироби Меди слід підбирати за індивідуальними анатомічних мірках . Для того щоб досягти максимального ефекту , компресійний трикотаж повинен створювати фізіологічний профіль тиску. Тобто : 100 % - над щиколотками , 70 % - на рівні верхньої третини гомілки і 40 % - на рівні верхньої третини стегна. Саме такий розподіл тиску стимулюватиме рух крові у напрямку до серця. Якщо виріб не буде відповідати анатомічним особливостям вашої ноги , він не зможе надати необхідну профілактичну та лікувальну допомогу .
 

Перевага компресійного трикотажу Medi

 
Вироби Меди бувають семи стандартних розмірів , а також вони розрізняються по довжині - по зростанню людини . Наявність на ярлику і на упаковці значка RAL є гарантією того , що якщо виріб підібрано правильно , то фізіологічний профіль тиску буде повністю дотриманий . При цьому заявлені компресійні властивості збережуться , навіть за умов щоденного застосування і щоденного прання , протягом шести місяців. А це вкрай важливо , особливо коли мова йде не тільки про профілактичному , а й про лікувальний ефект .
Компресійний трикотаж Medi можна купити в магазинах « Ваше здоров'я» або замовити будь-яке необхідне виріб у нас на сайті.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Види компресійного трикотажу
Види компресійного трикотажу
Все про компресійних колготках, панчохах і гольфах .
02.03.2012
Детальніше
Розгорнути