Карбонові обігрівачі - тепло у вашому домі!

Дата публикации: 27.02.2014
Дата обновления: 03.04.2023
Про карбонових обігрівачах споживачі почули відносно недавно. Однак за дуже короткий термін вони міцно завоювали лідерські позиції на ринку обігрівальних приладів. У холодну, сиру погоду вони можуть стати прекрасною альтернативою домашнього каміна , який далеко не всім по кишені. Популярність карбонових обігрівачів легко можна пояснити їх економічністю , універсальністю застосування і ефективністю. Їх відмітною особливістю є те , що вони на відміну від тепловентиляторів і конверторних приладів , обігрівають не повітря , а предмети знаходяться поруч. У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити карбонові обігрівачі ZENET різних моделей , недорого і відмінної якості .
 
Принцип роботи карбонових обігрівачів
 
Складовими карбонового обігрівача є карбонова нитка розжарювання , яка перебуває у вакуумних кварцових трубках , захисна сітка і корпус. Коли через карбонову нитку пропускається струм , відбувається накалювання і виникає довгохвильове інфрачервоне випромінювання. Ці промені , стикаючись з предметами , починають нагрівати їх. Такий принцип обігріву дозволяє вважати ці прилади найбільш екологічно чистими. Вони не випалюють кисень і не сушать повітря .
 
Основні переваги карбонових обігрівачів
 
Карбонове волокно в ролі елемента розжарювання стали застосовувати , оскільки такий матеріал має велику електро-і теплопровідність , ніж металеві нитки. Відповідно ефективність карбонових приладів у 2 -2,5 рази вище , а нагрівання настає відразу після включення. Також важливим достоїнством є збільшений радіус дії . Якщо у інших обігрівачів він дорівнює 1 метру , то у випадку з карбоновим обігрівачем він становить 3-4 метри. За рахунок спеціальної форми конструкції , вони можуть, залежно від моделі , обертатися навколо своєї осі (від 70 до 180 ) .
 
Лікувальні властивості карбонових обігрівачів
 
Завдяки тому , що карбонові обігрівачі здатні за кілька хвилин , навіть при мінусовій температурі обігріти тіло людини , їх можна застосовувати в лікувально -профілактичних цілях. Ці обігрівачі працюють за принципом кварцових ламп. Вони своїми променями здатні прогріти тіло на кілька сантиметрів , покращуючи при цьому кровообіг в конкретній області. Вони здатні запобігти появі багатьох захворювань , а також надати лікувальний вплив і послабити болі в суглобах при артриті , а також спині , ногах і т.д.
Купити карбоновий обігрівач ви зможете , відвідавши один з магазинів мережі «Ваше здоров'я» або замовити доставку на нашому сайті .
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Конвектори та електрокаміни
Конвектори та електрокаміни
Існують обігрівачі наступних типів : масляні , інфрачервоні , карбонові , газові , керамічні , тепловентилятори , конвектори та електрокаміни.
19.11.2014
Детальніше
Розгорнути