Пляшечки для годування та набори

Дата публикации: 27.02.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:

Годування малюка є одним з найбільш відповідальних моментів , оскільки в цей час і відбувається формування прикусу і щелепно- лицьового апарату в цілому. Тому у випадку, коли виникає необхідність вдатися штучному годівлі , слід особливо уважно поставитися до вибору пляшечки. У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити пляшечки для годування найрізноманітніших конфігурацій і розмірів. У нашому асортименті представлена продукція таких провідних брендів , як Tommee Tippee і Philips AVENT ( Великобританія ) , Medela (Швейцарія). Всі ці вироби були розроблені на підставі досліджень і мають найбільш оптимальні форми , що забезпечують зручність при годуванні малюкові і його мамі . Особливу увагу виробники приділяють таким елементам, як форма соски , ширина горлечка , система запобігання потрапляння повітря в пляшку і т.д.

 

Як правильно вибрати пляшечку для годування?

Важливо щоб пляшечка не мала надто вузьке горлечко , воно повинно дозволити легко вимити і очистити виріб щіточкою від залишків дитячого харчування. На виробі також повинна бути чітка шкала , яка дасть можливість контролювати кількість випитої дитиною суміші , адже недостатнє , втім , як і надмірне отримання їжі загрожує негативними наслідками. Бажано , щоб соска повторювала розмір і форму материнського соска , перешкоджала заковтування повітря , запобігаючи , таким чином, виникнення кольок. Кришка пляшки обов'язково повинна добре защелкиваться , так як вона покликана охороняти соску від попадання пилу , а також освіти мікробів на її поверхні. Оскільки пляшечка для годування є тим предметом , яким будуть користуватися постійно , вона повинна бути легкою , мати приємний дизайн і зручну , ергономічну форму. При покупці цих виробів , слід звернути увагу на отвори сосок , якими комплектуються пляшки. Розміри і форми отвору дають можливість регулювати швидкість потоку надходження рідини в рот малюка . Швидкість потоку може бути : повільної , середньої і швидкою, відповідно діаметр отворів - маленький , середній, великий .

 

Набори для зберігання зцідженого молока

Щоб надійно зберегти зціджене грудне молоко в морозильній камері або холодильнику ідеально підійдуть контейнери VIA Авент . Вони мають стерильну упаковку і готові до застосування . Такі вироби можна піддавати стерилізації , а значить використовувати до тих пір , поки не з'являться ознаки зносу .

Купити пляшечки для годування та набори для зберігання зцідженого грудного молока і їжі можна в будь-якому з магазинів мережі « Ваше здоров'я » або замовити в будь-яку точку України , залишивши заявку на нашому сайті.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Яка пляшечка для годування краще ?
Яка пляшечка для годування краще ?
Рано чи пізно кожного малюка доводиться привчати до пляшечки і тоді постає питання - як вибрати найкращу модель. Розберемося , на що слід звернути увагу , вибираючи пляшечки для годування.
25.03.2014
Детальніше
Розгорнути