Що таке кардіографи ?

Дата публикации: 17.02.2014
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Сьогодні все частіше , навіть у молодих людей , зустрічаються такі захворювання , як аритмія , стенокардія , тахікардія та багато інших проблем з серцем. Але завдяки оперативній діагностиці можна вчасно виявити відхилення і прийняти всі необхідні заходи для якнайшвидшого відновлення. І тільки електрокардіографії дозволяють провести таке дослідження , а для цього необхідний спеціальний прилад - кардіограф .
У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити портативні 1 - канальні , а також 3- канальні , 6 - канальні і 12 - канальні кардіографи від провідного виробника медичної техніки Heaco (Великобританія).
 

Особливості сучасних кардіографів

 
Перевагою кардіографів останнього покоління є їх дивовижна компактність і невелику вагу. Такі характеристики дозволяють застосовувати прилад не тільки в медичних установи , а і в домашніх умовах. Портативні кардіографи ідеально підійдуть для масових профілактичних оглядів та консультацій вдома . Регулярні ЕКГ тести роботи серця дозволяють оцінити його стан , а також поставити максимально точний діагноз. На відміну від стаціонарних приладів , купити портативні моделі можуть собі дозволити ті пацієнти , які потребують регулярного моніторингу стану серцевого м'яза. Компактні ЕКГ мають акумулятори , завдяки яким вони можуть функціонувати тривалий час без підключення до мережі. Інтелектуальні настроюються фільтри , а також сучасний процесор дають можливість зняти ідеальну криву ЕКГ. Кардіограф можна підключити до ПК і вивести ЕКГ на друк через принтер. Часто такі портативні моделі використовують бригади швидкої допомоги.
 

Види кардіографів

 
Крім одноканальних портативних кардіографів , існують багатоканальні прилади. Вони можуть бути 3 -х , 6 -и і 12-и канальними . Багатоканальні прилади дозволяють проводити діагностику великої кількості пацієнтів. Автоматичний глибокий аналіз , а також інтерпретація кардіограми допомагають лікареві отримати максимально точний результат.
 

Як працюють кардіографи ?

 
На шкірі пацієнта в районі грудної клітки розміщують електроди , які фіксуються за допомогою присосок (іноді спеціальних манжет) . Від цих електродів і передається сигнал до кардіограф . Процес знімання кардіограми займає мінімум часу , завдяки тому , що сучасні ЕКГ можуть забезпечити швидкість запису до 100 мм / сек. Великою перевагою багатьох моделей є те , що всі 12 каналів одночасно можуть бути відображені на рідкокристалічному дисплеї. А це дозволяє оптимально прийняти рішення про виведення інформації на друк .
 
Купити кардіограф та отримати консультацію щодо його застосування ви зможете в мережі магазинів «Ваше здоров'я» або замовивши доставку на нашому сайті.


Коментарі до статті
Розгорнути