Як користуватися біотуалетом

Дата публикации: 13.11.2011
Дата обновления: 02.04.2023

Користуватися біотуалетом зовсім нескладно. Головне уважно прочитати статтю і кожен зможе самостійно розібратися в цьому просту дію.
Перш за все, перед тим як використовувати біотуалет ; натискаємо на насос:
ручний (сифоновий) гофронасос біотуалету: дозування води відбувається від безпосереднього тиску на помпу. За рахунок гофрування помпа повертається в початкове положення; ручний поршневий насос туалету: дозування води відбувається від безпосереднього тиску на поршневу частину помпи, але перед тим як тиснути поршень необхідно перевести в максимально верхнє положення; електронний насос біотуалету (6 батарейок): дозування води відбувається від натискання кнопки помпи.
Далі, додамо невелику кількість води в корпус біотуалету, для створення ефекту крижаної гірки. Ефект досягається додаванням спеціальної рідини "Aqua-Rinse", яка додатково бореться з бактеріями у верхній частині туалету, знищує жовтий наліт, який з часом з'являється в сантехніці, покращує змив і також додатково працює з запахами, як ароматизатор.
Після використання біотуалету відкриваємо клапан, який герметично закриває бак для збору відходів для подальшого проходження фекалій в нижню частину біотуалету.

Завдяки добре продуманій системі кріплення, клапан щільно прилягає до біотуалетів. Тому при транспортуванні нижнього бака біотуалету до місця зливу, герметичність ніяк не порушується. Так само при використанні портативного біотуалету, при відкритому клапані можна визначити, наскільки бак біотуалету заповнився, тобто необхідно чи ні виносити відходи до місця зливу.
Натискаємо насос нашого біотуалету для очищення поверхні і проходження відходів в нижню частину, де потім відходи перетворюються в однорідну масу, що спрощує процедури зливу відходів і миття внутрішньої поверхні бака для збору фекалій.
І, нарешті, закриємо клапан біотуалету.
Ви можете вибрати певну модель на нашому сайті, а якщо є труднощі у виборі - телефонуйте, ми вас проконсультуємо.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати біотуалет?
Принцип роботи біотуалету
Принцип роботи біотуалету
Автономний переноснойбіотуалет з водяним змивом є ідеальною альтернативою стаціонарному в місцях , де відсутня система центральної каналізації . Його можна встановити на дачній ділянці , в житлових фургонах , невеликих торгових павільйонах і т.д. Також даний пристрій може стати незамінним помічником , людям з обмеженими фізичними можливостями.
17.03.2014
Детальніше
Що таке біотуалет ?
Що таке біотуалет ?
Сьогодні на ринку товарів з'явився такий великий сегмент як біотуалети та туалетні кабіни . Зараз вже відомо , що біотуалет - це гідна заміна звичайного туалету в подібних умовах .
13.11.2011
Детальніше
види біотуалетів
Розгорнути