Косметичне дзеркало - кращий подарунок і необхідна річ в кожному будинку

Дата публикации: 09.02.2014
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:

У восьмому столітті голландські майстри освоїли кустарну технологію виробництва дзеркал і тоді вони були предметом розкоші. Але сьогодні вже важко уявити собі будинок , де не було б цих виробів. Вони можуть бути різних розмірів , форм і дизайну. Дзеркала косметичні бувають з підсвічуванням і без неї. Такий виріб стане прекрасним подарунком будь-якій жінці , адже з його допомогою легко зробити грамотний макіяж , який підкреслить красиві деталі і приховає невеликі недоліки .

 

Які бувають косметичні дзеркала?

У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити дзеркала косметичні провідного німецького виробника Beurer . У продажу є вироби з підсвічуванням , останньою тенденцією яких став перехід на світлодіоди. Термін служби світлодіодів складає приблизно 50-60 тисяч годин , що означає 2500 днів безперервної роботи ! Корпус цих косметичних дзеркал набагато тонше , а це робить форму виробів вельми витонченою. При цьому слід зазначити , що світлодіоди яскравіше , ніж звичайні лампи і споживають менше електроенергії. Косметичні світлодіодні дзеркала можуть працювати від мережі або батарейок ( акумуляторів). Такі вироби можна покласти в дамську сумку. Багато моделей продаються відразу в зручному футлярі , що дозволяє взяти їх у тривалий вояж , не боячись , що вони розіб'ються .

 

Види косметичних дзеркал

· З підсвічуванням (простий і світлодіодним ) і без неї ;

· Настільні , настінні , універсальні , дорожні та на присосках ;

· Односторонні і двосторонні , у яких одна сторона просте дзеркало , а інша - збільшувальне ;

· З 2 -х , 5 - й збільшенням (іноді 7 - й і 10 - і кратним ) .

 

Правила користування косметичним дзеркалом

Не можна користуватися косметичним дзеркалом на сонці , тому що можна отримати опік очей ! Не залишайте такий виріб на підвіконні , так як сонячні промені , які потрапляють на нього концентруються увігнутою лінзою дзеркала , а це може призвести до пожежі !

Всі дзеркало косметичне , яке ви можете купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» володіють найвищою якістю і доступною ціною , при цьому є широкий вибір моделей на будь-який смак .



Коментарі до статті
Розгорнути