Ортопедичні стільці - запорука здоров'я та ефективної діяльності кожен день!

Дата публикации: 04.02.2014
Дата обновления: 31.03.2023

Офісні службовці і ті, хто багато працює вдома за комп'ютером часто стикаються з такою проблемою , як болі і дискомфорт у спині , суглобах і т.д. Звичайно , все це не може не відбиватися на продуктивної діяльності. Компанія Kulik- system розробила спеціальні ортопедичні крісла для дому та офісу , які крім свого елегантного , привабливого зовнішнього вигляду надають прекрасний оздоровлюючий ефект.

Як правильно облаштувати робоче місце ?

Людина, яка проводить більшу частину часу в сидячому положенні , повинен здійснювати діяльність в максимально комфортних умовах. Тому , щоб він міг повною мірою виконувати свої обов'язки , потрібно облаштувати робоче місце якісної ергономічними меблями . І звичайно , особливі вимоги пред'являються до стільця або крісла. Такий виріб має бути виконане з урахуванням всіх анатомічних особливостей будови тіла. Саме такими є ортопедичні стільці для дому та офісу Kulik- system , які можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я». Спинка конструкції дозволяє зняти навантаження , якій піддаються м'язи спини при тривалому сидінні .

Переваги ортопедичних крісел Kulik- system

Фахівці компанії Kulik System переконані , що хворобу легше і дешевше попередити , ніж потім витрачати сили і гроші на її усунення . Тому вони розробили і постійно вдосконалюють унікальні за своїм інтелектуальним особливостям крісла , а також накладні пристосування. Особливість даних конструкцій полягає в тому , що крісло здатне повертати тілу його комфортне природне положення , при цьому ненав'язливо " змушує " хребет правильно розподіляти навантаження. Для виробництва цих виробів професіоналами було проведено ряд тестувань , експериментів і аналітичних досліджень . В результаті цього був створений продукт нової генерації , метою якого є профілактика багатьох захворювань спини і опорно -рухового апарату.

Кожне крісло Kulik System настільки індивідуально , наскільки індивідуальні і анатомічні особливості кожного користувача. Це особливий технологічний інтелект , який гарантує профілактичну орторелаксаціі , а головне допомагає зберегти хребту його природну функціональність і гнучкість. Ці конструкції здатні подарувати гарне самопочуття , здоров'я , правильну природну поставу. У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити ортопедичні стільці та крісла Kulik System , вибравши будь оббивний матеріал і кольорове оформлення . Завдяки широкій палітрі базових і відтінкових квітів ви зможете прикрасити інтер'єр будь-якого офісу або домашнього кабінету. Якість виробів і дотримання правил експлуатації забезпечать крісла презентабельний зовнішній вигляд на довгий час.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як зберегти хороше самопочуття при сидячій роботі?
Як зберегти хороше самопочуття при сидячій роботі?
Деякі люди в силу своєї професії проводять за монітором по 12-15 годин на добу - офісні працівники, програмісти, бухгалтери та представники інших професій. І це стосується не тільки тих, хто працює з комп'ютером, багато професій пов'язано з необхідністю постійно сидіти за столом або, навпаки, постійно стояти, без можливості присісти і відпочити.
03.08.2017
Детальніше
Розгорнути