Медичні ліжка Invacare - зручність і комфорт для пацієнтів

Дата публикации: 03.02.2014
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:

Для тяжкохворих людей , які в силу обставин змушені цілодобово проводити в лежачому положенні , вкрай важливим є функціональність і зручність ліжка . У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити медичні ліжка Invacare , за допомогою яких пацієнт зможе прийняти будь-який зручний положення. Обслуговуючий та медичний персонал легко справляється з конструкцією і допомагає тяжкохворого сісти або лягти . Пропонуємо детальніше ознайомитися з найбільш популярними моделями медичних ліжок Invacare (Німеччина).

Medley Ergo , Invacare

Це ліжко - ідеальний баланс функціональності , якості та ціни. Комфорт в сидячому положенні пацієнтові забезпечується за рахунок оптимізованої довжини різних секцій платформи матраца. Її оптимальна довжина дозволяє зменшити тертя і зрушення при регулюванні секцій , а також запобігає зісковзування хворого вниз. Розміри даної конструкції розроблені з урахуванням того , як правильно має бути розподілене тиск.

Медичне ліжко Medley Ergo буває в декількох виконаннях . Medley Ergo Low відрізняється низьким рівнем висоти , що забезпечує максимальну безпеку для пацієнтів. Medley Erg і Medley Ergo Low можуть трансформуватися в Medley Ergo Select . Ця стильна модель , виконана з натурального бука ( всі елементи закриті панелями ) , що створює відчуття дому і затишку навіть у лікарняній палаті. Всі ліжка Medley Ergo без праці збираються і транспортуються.

Sonata 2 -х або 4 - х секційна , Invacare

Таку конструкцію можна пристосувати до індивідуальних потреб пацієнта , комбінуючи по- різному її елементи , починаючи від каркаса для матраца і закінчуючи роликами і спинкою . Sonata дуже універсальна і підлягає будь-якої модернізації , напрімерможно переобладнати механічну систему управління в автоматичну . Щоб задовольнити всі потреби користувачів ліжко може комплектуватися 2 - , 3 - ,4- секційним каркасом для матраца. Цей каркас може мати сталеві ламелі , що полегшує процес чищення або дерев'яні , що забезпечують хорошу гнучкість поверхні. Можна вибрати Sonata з механічною або електричною системою управління , з нею пацієнт зможе відчувати себе більш незалежним і активним.

Etude Plus , Invacare

Це ліжко завдяки легкості переміщення і привабливому обтекаемому , стриманому дизайну прекрасно підійде для хворого продовжує лікування в домашніх умовах. Etude Plus міцна, довговічна і проста в обігу . Вона може мати дерев'яні або сталеві перила , а також додаткову дерев'яну панель. Ліжко може оснащуватися автоматичним поверненням в ісходноеположеніе . Стандартні вбудовані подвійні кронштейни дозволять задовольнити індивідуальні потреби будь-якого пацієнта.

Купити медичне ліжко Invacare , а також отримати повну консультацію з її експлуатації можна в мережі магазинів « Ваше здоров'я» або замовивши доставку на нашому сайті.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Медична ліжко і її види
Медична ліжко і її види
Цей вид ліжок може знадобитися , якщо Ви або член Вашої сім'ї хворий або потребуєте реабілітації в домашніх умовах .
28.03.2013
Детальніше
Критерії вибору ліжок
Критерії вибору ліжок
Медичні ліжка - невід'ємне , важливе і необхідне пристосування , призначене для людей , яким доводиться довгий час проводити прикутими до ліжка .
27.01.2012
Детальніше
Як забезпечити здорову обстановку в кімнаті хворого
Як забезпечити здорову обстановку в кімнаті хворого
Однією з найважливіших складових комфортного процесу реабілітації після операцій або тривалих хвороб, в результаті яких частково або повністю втрачена здатність до самостійного пересування, є медичне ліжко, наявність спеціального матраца і інших пристосувань для пацієнта.
18.09.2018
Детальніше
Характеристика медичних ліжок
Характеристика медичних ліжок
Казалoсь б - що може бути простіше крoваті ? Однакo ...
26.01.2012
Детальніше
Розгорнути