Протипролежневі матраци Invacare - найкраща допомога у догляді за лежачими хворими

Дата публикации: 02.02.2014
Дата обновления: 05.04.2023

Однією з основних проблем хворих , які в силу обставин опинилися прикутими до ліжка , є утворення пролежнів. Ці незагойні глибокі виразки , які утворюються в результаті постійного здавлювання тканин між поверхнею ліжка і кістками , змушують відчувати не просто дискомфорт , а і дуже хворобливі відчуття. В основному порушення кровообігу , харчування м'яких тканин викликає утворення пролежнів в області сідниць , крижів і п'ят . На жаль , звичайні профілактичні заходи досить трудомісткі і не завжди ефективні. Тому фахівцями і були розроблені протипролежневі матраци.

Де і для чого застосовують протипролежневі матраци Invacare

У світовій медицині вже давно застосовують протипролежневі матраци у відділеннях реанімації , кардіології , неврології , травматології , онкології , інтенсивної терапії , опікових центрах і т.д. Вони потрібні скрізь, де хворі вимушені довго прибувати в нерухомому лежачому положенні. Але не менш ефективно застосування протипролежневі матраців Invacare і в домашніх умовах у період реабілітації. Вони необхідні не тільки людям , які знерухомлені вже тривалий час , а й тим , хто перебуває на початковій стадії реабілітації. Адже проблему легше попередити , ніж позбавлятися від її наслідків. Тому, вже відразу після операцій або складних переломів варто придбати протипролежневі матрац і тоді процес одужання буде не настільки тривалим і болючим. Такі вироби дозволять створити оптимальний тиск на тіло пацієнта і значно поліпшити стан шкірних покривів.

Протипролежневий матрац Invacare Softform Premier

Ці вироби стали видатним результатом тривалих розробок компанії Invacare у сфері реабілітації. Особливості рельєфу основи матраца запобігають розтягування і тертя шкіри. Термочутливий матеріал виробу має високу щільність , чутливу до температури тіла , за рахунок чого воно легко адаптується під індивідуальні анатомічні особливості кожного користувача. Завдяки всьому цьому досягається максимальний рівень комфорту , а також відновлювальний ефект . За рахунок мінімізації пікових рівнів тиску виріб сприяє зниженню тиску на все тіло. Зверху матрац має водостійкий чохол , значно полегшує догляд за хворим. У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити протипролежневі матрац Invacare , отримати повну інформацію про виріб у наших консультантів або замовити доставку додому , залишивши заявку на сайті.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Подушки від пролежнів
Подушки від пролежнів
Все про протипролежневі подушки
10.06.2013
Детальніше
Протипролежневі подушки Invacare - найкраща допомога в реабілітаційний період
Протипролежневі подушки Invacare - найкраща допомога в реабілітаційний період
Після важких хвороб , травм і операцій дуже велика ймовірність утворень пролежнів , тут на допомогу і приходять спеціальні протипролежневі подушки Invacare . Вони допоможуть уникнути негативних наслідків перебування пацієнта в нерухомому стані і при цьому не доставлять ніякого дискомфорту.
02.02.2014
Детальніше
Протипролежневі подушки ADL
Протипролежневі подушки ADL
Розглянемо подушки торгової марки ADL
11.06.2013
Детальніше
Розгорнути