Протипролежневі подушки Invacare - найкраща допомога в реабілітаційний період

Дата публикации: 02.02.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:

Після важких хвороб , травм і операцій дуже велика ймовірність утворень пролежнів , тут на допомогу і приходять спеціальні протипролежневі подушки Invacare . Вони допоможуть уникнути негативних наслідків перебування пацієнта в нерухомому стані і при цьому не доставлять ніякого дискомфорту.

 

Принцип роботи протипролежневі подушок Invacare

Дані вироби забезпечують рівномірний розподіл навантаження на тіло , знімають тиск на конкретні ділянки і покращують циркуляцію крові. Це допомагає уникнути появи виразок і пролежнів. У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити протипролежневі подушки Invacare за найдемократичнішими цінами і отримати повну консультацію по експлуатації виробів.

 

Invacare Propad Profile

Ця подушка , виконана з поролону і має виступи , що забезпечують максимально стійке положення пацієнта. Також , завдяки їм знижується вплив сили тертя і поперечного зусилля на тіло. Вона має більш низьку висоту , ніж стандартні подушки і для деяких користувачів є найбільш комфортною , оскільки дозволяє легше виконувати повсякденні дії .

 

Invacare Propad Premier

Фігурна поролонова подушка з глибоким профілем має два шари , завдяки чому забезпечується значне зниження тиску на тіло. Верхній шар вироби має виступи , а отвори в основі кожного з них сприяють хорошій циркуляції повітря , знижуючи ймовірність мацерації шкіри. Нижній шар виконаний з більш жорсткого поролону , що гарантує хорошу підтримку , підвищену стійкість і фіксацію тулуба. Виріб дозволяє підтримувати правильну поставу. Подушку Invacare Propad Premier можна застосовувати як у звичайних кріслах , так і інвалідних візках. Виріб відрізняється високою якістю і великою довговічністю . Вони показані для профілактики , а також пацієнтів , які вже мають різні ступені пролежнів.

 

Invacare Propad Original

Ця противопролежневая подушка є інноваційним продуктом в сфері ефективної реабілітації. Вона має фігурну форму і виготовляється з поролону високої якості. Виріб дозволяє успішно боротися проти виразок і пролежнів різних ступенів складності. Таку подушку однаково ефективно можна застосовувати , як в інвалідних колясках , так і в звичайних кріслах. Invacare Propad Original дозволяє підтримувати правильну поставу , а спеціальні отвори в підставі виступів знижують вірогідність пітливості.

Купити високоякісну протипролежневі подушку Invacare можна в будь-якому магазині мережі « Ваше здоров'я» або оформити заявку з доставкою додому на нашому сайті.



Коментарі до статті
Ми хотіли б дізнатися детальніше про подушку Інвакейр Прем'єр (на Вашому сайті можна побачити ціни?). Ваше здоров'я це Ваш тренд, або ще додається "краса". Не дивуйтеся-я шукаю саме "Ваше здоров'я".
Доброго дня Анатолію!
Подушка Invacare Propad Premier призначена для ефективного зниження тиску на тіло і може використовуватися як у кріслах-візках, так і у звичайних кріслах. Дана подушка забезпечує максимально стійке положення тулуба і відрізняється великою довговічністю. Нижній шар складається з міцнішого поролону, форма якого забезпечує підвищену стійкість та фіксацію тіла.
Верхній шар - це поролон з виїмками, що доповнює ефект першого шару підтримки положення тіла, а також знижує тиск на тіло. Отвори на кожному виступі гарантують належну циркуляцію повітря, знижуючи ймовірність мацерації шкіри.
Планка по всій довжині, що приховує застібку-блискавку, знижує можливість проникнення вологи в подушку і захищає поролонову основу. Чохол знижує вплив поперечного зусилля і сили тертя на тіло хворого, складається з двосторонньої еластичної тканини, водостійкий і має високу паропроникність. Має протиковзну основу, її можна знімати, прати та гладити.
Наша компанія працює на ринку України з 1997 року. Ми розпочинали свою діяльність як протезно-ортопедичне підприємство та ортопедичний салон, успішно її продовжуємо і зараз. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати найширший асортимент товарів для реабілітації та здоров'я, а також найкращий сервіс в Україні. Купуючи товар у нас, Ви завжди можете бути впевнені, що отримаєте необхідний Вам товар за найкращою ціною в найкоротші терміни.


Вам також може бути цікаво

Подушки від пролежнів
Подушки від пролежнів
Все про протипролежневі подушки
10.06.2013
Детальніше
Протипролежневі подушки ADL
Протипролежневі подушки ADL
Розглянемо подушки торгової марки ADL
11.06.2013
Детальніше
Протипролежневі матраци Invacare - найкраща допомога у догляді за лежачими хворими
Протипролежневі матраци Invacare - найкраща допомога у догляді за лежачими хворими
Однією з основних проблем хворих , які в силу обставин опинилися прикутими до ліжка , є утворення пролежнів.
02.02.2014
Детальніше
Розгорнути