Молоковідсоси та аксесуари - найкращі помічники годуючої мами

Дата публикации: 26.12.2013
Дата обновления: 04.04.2023

Молоковідсмоктувач є просто незамінним приладом , який необхідний сучасним мамам для годування новонароджених грудним молоком. Часто жінки практично відразу після пологів повинні повернутися до роботи , але при цьому не хочуть позбавляти свого малюка грудного молока. Для таких цілей і був розроблений молокоотсос , що дозволяє зручно , а головне стерильно зціджувати молоко і без проблем зберігати його в охолодженому стані певний час. Крім цього , такі прилади дозволяють стимулювати лактацію у мам з низькою виробленням молока. Відмінною підмогою молокоотсос стане і тим , чиї малюки ослаблені або з якихось причин відмовляються смоктати груди , тоді жінки матимуть можливість годувати їх зцідженим молоком.

Види тонометри

У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити механічні (ручні) та електричні молоковідсмоктувачі . Кожен з них чудово справляється зі своїми прямими функціями , але має свої особливості. Всі моделі , представлені в нашому асортименті зручні , а головне безпечні і ніяк не зможуть завдати шкоди мамі і малюкові. Який би молокоотсос ви не вибрали , він буде щільно докладати до грудей і адаптуватися до її формі , що робить процес зціджування молока простим і комфортним .

Механічні (ручні) молокоотсоси

Такі вироби приводяться в дію , натисканням на ручку. Механічні молокоотсоси прості у використанні і безшумні. Перевагою цих моделей є їх невелика вартість . Якщо навчитися правильно користуватися ручним молоковідсосом , то процес зціджування буде ефективним , легким і не завдасть жодного дискомфорту.

Електричні молоковідсмоктувачі

Принцип роботи цих приладів заснований на механізмі створення вакууму за допомогою електродвигуна . Електричні молоковідсмоктувачі можуть мати різну ступінь регулювання . Є моделі , такі як Avent ISIS IQ UNO (Philips , Англія ) з електронною пам'яттю , яка здатна аналізувати і запам'ятовувати індивідуально ритм , рівень і швидкість зціджування. Це дає можливість автоматично імітувати перераховані вище параметри .

Аксесуари

У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити багато необхідних аксесуарів для мам і новонароджених. У нас є дитячі непромокальні слюнявчики , пляшечки з супер чутливим Антіколіковая клапаном , завдяки чому забезпечується безперервність процесу годування і знижується ризик виникнення кишкових кольок. Також у продажу є контейнери для зберігання молока , які можна використовувати для заморозки та підігріву в мікрохвильовій печі , щітки для миття сосок і пляшок. Незамінними на прогулянці або в подорожі будуть термо- сумочки для пляшечок. Ну а комплект з приладдям для догляду за дитиною , куди входять: зубна щітка , цифровий термометр , гребінець і щітка , кусачки і ножички , полірувальні пилочки і назальний аспіратор , теж буде вельми до речі в домашніх і дорожніх умовах.

У мережі магазин «Ваше здоров'я» можна купити молоковідсмоктувачі та аксесуари за найдоступнішими цінами від провідних виробників , таких як Tommee Tippee , Philips AVENT і Dr Frei Gamma (Англія) , Medela (Швейцарія).



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Який молокоотсос краще?
Який молокоотсос краще?
Один з найбільш актуальних питань для молодих матусь - як правильно вибрати молокоотсос ? Для початку пояснимо принцип дії таких виробів. Механізм полягає в тому , що навколо ареоли грудей створюється вакуум , що сприяє виділенню молока. Ці прилади діляться на два основних види . Розглянемо переваги і недоліки кожного з них.
28.03.2014
Детальніше
Розгорнути