Як вибрати подушку для вагітних і годування

Дата публикации: 22.01.2018
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Подковообразная подушка - м'яке, комфортне пристосування, яке варто купити під час вагітності. Так само вигнута подушка допоможе при грудному вигодовуванні і догляді за дітьми до рочки. Наш інтернет магазин пропонує подушки для годування новонароджених кращих торгових марок, які представляє Україну (Київ) і Туреччина.

Перш ніж відповісти на питання «Яку подушку для годування вибрати?»,

ознайомимося з її різними видами:

Велика подушка розмір 2 - вигнута форма, довжина по зовнішньому краю становить 2м. Досить об'ємна, велика подушка, на якій зручно намастив всім тілом вагітній мамі для сну. Так само дана модель використовується для грудного вигодовування, особливо комфортно на ній одночасно годувати двійнят. Для малюків постарше велика, висока подушка використовується як обмежувач.
Релакс подушка - виконана у вигляді зліг вигнутого валика, має форму «С». Має багато функцій - підкладається під шию, поперек, між колін. Зручна для годуючих мам. Так само використовується як бортик-обмежувач в дитячому ліжечку або на будь-якому іншому спальному місці малюка.
Подушка у вигляді підкови - має більш високий, щільно набитий центр, зав'язки на кінцях. Вагітна жінка може фіксувати подушку навколо талії, підкладати під спину в положенні сидячи. Відпочиваючи лежачи, на подушку можна укладати ноги для зняття набряку, або розташовувати її між зігнутих в колінах ніг - ця поза розслабляє м'язи, знімає больові відчуття внизу живота і в попереку. Ця ж подушка застосовується при грудному вигодовуванні і як м'яке гніздечко-обмежувач. Подушка для беременных и кормления

Вибираючи і порівнюючи яка подушка для годування краще,

варто пам'ятати про основні критерії:

Чохол на блискавці.
Верхній матеріал тільки натуральний - бавовна, льон, котон.
В якості наповнювача холлофайбер, силікон або пінополістирольні кульки
Добре, якщо подушку можна прати.
Бажані зав'язки на кінцях.
Думаючи про те, яку подушку для вагітних купити, варто враховувати її вага і габарити. Є моделі більш об'ємні, є малогабаритні.
Більш зручні моделі, в яких можна самостійно додавати або виймати наповнювач для регулювання щільності.
Матеріали, з яких виконана подушка, повинні відповідати ГОСТам - Україна.
Яка форма найзручніша у подушки для вагітних, на скільки вона ідеально підійде для тіла майбутньої мами - все це можна зрозуміти при «особистому контакті» з подушкою. Така можливість є у покупців МедМагазіна. Прямо в салоні (є в кожному великому місті - Київ, Харків, Одеса, Львів та ін.) Будь-який виріб можна розпакувати, помацати тканину, випробувати комфорт, сидячи в кріслі. Досвідчений продавець-консультант підкаже яку подушку для вагітних краще вибрати за відгуками постійних клієнтів і рекомендацій фахівців. Для тих покупців, які хочуть придбати подушку через інтернет магазин, працює онлайн-консультація, де можна безкоштовно отримати повну інформацію про продукцію і рекомендації про те як вибрати подушку для вагітних і годування відповідно до зростання і вагою жінки, віком малюка.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Що таке подушки для вагітних і годуючих мам?
Як спати на подушці для вагітних
Як спати на подушці для вагітних
Процес очікування малюка - непростий для майбутньої мами. В організмі відбувається безліч змін, і багато хто з них завдають значної дискомфорт. Часто найбільше страждає сон. Саме тому кожній майбутній мамі потрібна подушка для вагітних.
26.09.2019
Детальніше
Як користуватися подушкою для годування
Як користуватися подушкою для годування
Щоб полегшити процес годування і догляду за новонародженим малюком потрібно використовувати спеціальні вироби, такі як подушка для годування. Якщо ви придбали або тільки плануєте купити цю незамінну для мами річ, потрібно дізнатися, як користуватися подушкою для годування і як за нею доглядати.
26.09.2019
Детальніше
Розгорнути