Електрогорілки - тепло і комфорт у будь-яку погоду!

Дата публикации: 17.12.2013
Дата обновления: 05.04.2023

З давніх-давен грілки застосовувалися в медицині, як один з основних методів теплолікування. Це прекрасний профілактичний засіб таких захворювань, як проблеми кровообігу, остеохондроз, артрит, спазми, м'язові розтягування і багато іншого. Електрогрілки своїм теплом зігріють вас в холодну пору року, допоможуть запобігти застуді і подарують здоровий сон. Адже як приємно, в нашу сувору зиму, лягти відпочивати в нагріту постіль і зануритися в ніжне тепло. Але перш ніж купити грілку слід враховувати деякі нюанси і знати особливості і відмінності цих виробів. А також необхідно пам'ятати, що в якості лікарського засобу застосовувати грілки слід після консультації з лікарем, оскільки в деяких випадках метод теплотерапії строго протипоказаний.

У мережі магазинів «Ваше здоров'я» купити електрогрілки пояса, електропростирадла , електрогрілки для ніг можна недорого, завдяки широкому асортименту представлених моделей. Розглянемо кілька основних видів даних виробів і їх призначення.

електрогрілки пояса

Спеціально для тих, хто страждає на радикуліт, ревматизм, остеохондроз, болями в спині, області нирок і живота розроблені вироби для локального обігріву. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» можна купити електрогрілку-пояс, наприклад таку модель, як ГЕМР 4-60, Ергоком (Білорусь) або багатофункціональну грілку HK 55 Beurer (Німеччина). Вони допомагають зняти спазми, пом'якшити больові відчуття, поліпшити обмінні процеси.

Електрогрілки для шиї і плечей

При болях в області шиї, остеохондрозі, застудах і багатьох інших захворюваннях зручною буде електрогрілка HK 54 Beurer, (Німеччина). Така модель кріпиться на плечах за допомогою замка на магніті і забезпечує м'яке прогрівання хворих м'язів і суглобів. Також для спини і шиї підійде модель HK 58 Beurer (Німеччина) з повітропроникного мікроволокна. Вона індивідуально налаштовується, завдяки черевному поясу, м'якому гачка і петлі кріплення на шиї. У цих грілках є спеціальна система захисту від перегріву BSS®, а також автоматичне відключення, яке відбувається через 90 хвилин.

Електрогрілки для ніг

Моделі для ніг стануть чудовим рішенням проблеми при болях в суглобах, ревматизмі, поганий кровообіг, а також для нормалізації кровообігу і зняття втоми. Дуже приємно після напруженого дня поставити ноги в грілку чобіток. Такі моделі як FW-SE COSY; Sanitas SFW 10; FWM 40 і FW 20 компанії Beurer (Німеччина), а також MEDISANA FWS, (Німеччина) подарують вашим ногам комфорт і насолоду. А електрогрілка для ніг FWM 50 Beurer, (Німеччина) з масажем шиацу вплине на спеціальні точки на стопі, які відповідають за здоров'я організму. У цій моделі масаж і тепло можна використовувати окремо.

Електропростирадла, електрогрілки для всього тіла

Купити електрогрілки , електропростирадла і електроматраси в мережі магазинів «Ваше здоров'я» можна самих різних виробників і моделей. Це ГЕМР (Білорусь), Beurer (Німеччина), Medisana (Німеччина) та ін. У німецьких грілках є 3 9 температурні режими, в деяких навіть є можливість регулювання режимів для кожної зони. А також індивідуальна (погодинна) настройка таймера і інноваційний вимикач з РК підсвічується дисплеєм.

Отримати повну консультацію по кожній моделі електрогрілки ви зможете, якщо відвідаєте будь-який з магазинів мережі «Ваше здоров'я».



Коментарі до статті
Розгорнути