Що слід знати при виборі масажного столу

Дата публикации: 02.12.2013
Дата обновления: 06.04.2023

Щоб процедура масажу була максимально комфортна і ефективна важливо , щоб вона проводилася на зручній конструкції. Тому до вибору масажного столу слід підходити особливо ретельно. Стаціонарні та складні масажні столи можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» , де вони представлені в широкому асортименті. Всі моделі володіють високою якістю і забезпечують пацієнтові правильне положення тіла , а фахівцеві дозволяють правильно організувати проведення оздоровчої процедури.

Переваги масажних столів

Будь-якому майстрові зрозуміло , що масаж слід проводити на спеціальному , призначеному для цього , столі. Це пояснюється тим що , лежачи на ньому , людина повинна відчути себе максимально розслаблено. При цьому масажиста необхідно мати повний доступ до будь-якого ділянці тіла пацієнта. Всі сучасні масажні столи легко підлаштовуються под.рост і габарити людини. Вони можуть витримати пацієнта навіть з великою масою тіла і , при цьому , на стійкості конструкції це ніяк не відбивається.

Оскільки під час проведення масажу від фахівця потрібні значні фізичні зусилля , а будь-який дискомфорт знижує ефективність процедури - стіл слід вибирати виходячи з декількох критеріїв .

Що необхідно враховувати при виборі масажного столу?

Перш ніж масажний стіл купити варто врахувати масу нюансів. Модель слід вибирати відповідно до її функціональними можливостями і розміром приміщення , де працюватиме фахівець. Якщо масажист планує виїжджати до клієнтів , то звичайно , слід віддати перевагу переносному столу. Вони дозволять проводити сеанси мануальної терапії також ефективно , як і на стаціонарному столі , але при цьому легко складаються , прості при транспортуванні і володіють відносно невеликою вагою . А завдяки саморегульованим ніжкам вони будуть стійкі навіть на нерівній поверхні.

Що стосується стаціонарних столів , то вони розраховані на експлуатацію в постійній робочій зоні , мають презентабельний зовнішній вигляд і широкий функціонал. Вони міцні , стійкі і підходять для проведення практично всіх видів масажу , косметичних процедур і рефлексотерапії. Стаціонарні столи складніше по конструкції і дорожче своїх переносних побратимів. Для їх виготовлення застосовують дерево міцних порід , а також міцну сталь , оброблену складом , який запобігає іржу.

Чим масажні столи відрізняються один від одного?

  • Функціональні можливості столів залежать від їх конструкцій.
  • Односекційний класичний монолітний масажний стіл дозволяє проводити всі види класичного масажу.
  • Двосекційний масажний стіл володіє рухомим підголовником , що зручно для проведення косметичних і SPA процедур.
  • Трисекційний масажний стіл , крім рухомого підголівника , також володіє стільницею , розділеної на 2 частини ( що піднімаються ) . Завдяки чому масаж можна проводити при різних положеннях тіла пацієнта.

У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити масажний стіл будь-якої моделі або замовити доставку додому на нашому сайті.



Коментарі до статті
Стаття непогана. Так ЯК особисто я працюю лише на стаціонарних столах. Дуже важко вибрати.
Розгорнути