Вибираємо масажний стіл

Дата публикации: 02.12.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Сучасний ритм життя диктує свої жорсткі умови. І часто в постійній суєті людина забуває , що його організм - це не « вічний двигун ». А що може бути краще , ніж розслабляючий або лікувальний масаж. Але , щоб провести цю процедуру , потрібно зручний масажний стіл. У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити масажні столи різних розмірів і конфігурацій. Моделі столів представлені такими виробниками , як - LS , ASF ( Китай ) ; Life Gear , Beatrix ( Тайвань ) ; СК ( Тайвань ) , УСМ (Китай).

Види масажних столів

Залежно від конструкції , столи можуть бути складними або стаціонарними . Для масажиста , що робить процедури вдома у клієнта , зручніше буде варіант складного стола . Він відносно легкий , швидко збирається , а в складеному стані , має компактні розміри .

Стаціонарний масажний стіл підійде для тих фахівців , які проводять процедури в салоні або у себе вдома , в спеціально відведеній кімнаті . Їх часто встановлюють у лікарнях , поліклініках , санаторіях та інших лікувальних установах.

Мережа магазинів « Ваше здоров'я» пропонує вашій увазі масажні столи , виготовлені з дерева і металу , за досить демократичними цінами.

Як вибрати масажний стіл

Для початку слід визначитися , який тип конструкції для вас краще - складаний або стаціонарний . А це , як уже говорилося раніше , залежить від того в яких умовах ви плануєте його експлуатувати.

Основною перевагою стаціонарних столів є те , що вони володіють посиленою конструкцією , а значить , здатні витримувати великі навантаження. А , крім того , такі моделі мають велику робочу площу , порівняно зі складними аналогами . Вони мають у своєму розпорядженні товстої ортопедичної стільницею і оснащені полицями , спеціально призначеними для зберігання допоміжного обладнання .

Гідність складних столів - їх полегшена конструкція . Як правило , їх вага коливається в межах 12-19 кг. Такі конструкції легко перевозити в машині і навіть переносити в руках. Спеціально для полегшення їх транспортування в комплект до столу входить спеціальна сумка. Особливо складні масажні столи припадуть до речі в умовах, де простір обмежений або просто немає потреби в їх постійному використанні.

Далі , слід вибрати тип рами. Це може бути алюміній або дерево . За своїми характеристиками міцності ці конструкції однакові. Однак алюмінієві столи більш влагоустойчиви , тому їх часто використовують в саунах і СПА- салонах. Дерев'яні моделі мають більш привабливий дизайн їх , як правило , встановлюють в масажних кабінетах , де вони красиво вписуються в загальний інтер'єр .

Важливим є і матеріал стільниці - поліуретан ( PU- шкіра) або полівінілхлорид ( PVC) . Ці синтезовані матеріали виглядають як натуральна шкіра , але набагато дешевше. Для експлуатації в приміщеннях з підвищеною вологістю більше підійдуть столи з покриттям з полівінілхлориду , так як в ньому відсутні мікропори , які пропускають вологу. А для сухих приміщень підійде покриття з поліуретану , завдяки мікропорами створюється « дихаючий » ефект , що вельми комфортно для шкіри людини .

Який би з варіантів столу ви не обрали , у магазинах « Ваше здоров'я» вам завжди нададуть повну консультацію і пакет супровідних документів на вашу покупку.



Коментарі до статті
Розгорнути