Ходунки Rehaline H Uni - нове слово в засобах реабілітації !

Дата публикации: 01.12.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Ходунки можуть стати кращим технічним засобом для людей , які з різних причин потребують додаткової підтримки і допомоги при пересуванні. Компанія OSD ( Італія ) розробила і представила на нашому ринку універсальні ходунки Rehaline H Uni ( нове покоління RB- 1107 ), створені на основі найпрогресивніших технологій . Їх унікальність полягає в тому , що вони можуть використовуватися в 2 -х положеннях - фіксованому ( стаціонарному ) і крокуючому . Rehaline H Uni ексклюзивно представлені в мережі магазинів « Ваше Здоров'я» , де купити їх можна практично в будь-якому районі Києва. А щоб придбати їх в іншому населеному пункті України , достатньо залишити заявку на нашому сайті.

Коли рекомендується застосування ходунків Rehaline H Uni ?

Дані конструкції показані пацієнтам в період реабілітації. Перевага моделі Rehaline H Uni полягає в тому , що їх можна використовувати в післяопераційний період , в ранній період реабілітації , а також на пізнішій її стадії - коли людина впевненіше буде стояти на ногах. Для початку пацієнтові краще застосовувати ходунки у фіксованому положенні. А після того , коли він трохи зміцніє , вже можна буде використовувати крокуючий варіант. Також ходунки Rehaline H Uni чудово підійдуть для літніх людей або пацієнтів , чиї хвороби прогресують. Тобто людина , залежно від погіршення або поліпшення свого стану , зможе самостійно встановлювати те чи інше положення ходунків .

Переваги моделі Rehaline H Uni

Представлена модель відрізняється найвищою якістю матеріалів , а також надійністю і міцністю всіх її елементів . При цьому вони дуже легкі , зручні і прості у використанні. Як матеріал для рами був обраний високоміцний алюміній. Поручні оснастили м'якими нековзними накладками з ПВХ , це дуже зручно для пацієнтів з ішемічними хворобами , страждають підвищеним потовиділенням . Ніжки виробів мають стійкі гумові наконечники.

Важливим достоїнством Rehaline H Uni є їх невелика ширина (всього 51 см) , що вкрай важливо у випадку , коли в квартирі вузькі дверні прорізи. Вони легко складаються і практично не займають місця в квартирі.

Завдяки ходункам у пацієнтів значно поліпшується координація рухів , знижуються навантаження на нижні кінцівки , при цьому поліпшується кровообіг і спрощується процес ходьби. Rehaline H Uni регулюються по висоті від 81 см до 98 , 5 см , а максимально допустиме навантаження складає 136 кг. З чого випливає , що дана модель підійде практично будь-якому пацієнтові .

Отримати повну консультацію та придбати ходунки Rehaline H Uni ви можете в магазинах мережі « Ваше здоров'я» , а також замовити доставку додому або в лікарню .

 

 

 



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як доглядати за хворим після перелому шийки стегна?
Як доглядати за хворим після перелому шийки стегна?
Перелом шийки стегнової — це порушення цілісності кістки стегна в зоні шийки, яке небезпечно для пацієнтів будь-якого віку. Характеризується тривалим зрощенням, що супроводжується болючістю у всіх хворих, починаючи з 30 років.
10.03.2017
Детальніше
Як вибрати ходунки ?
Як вибрати ходунки ?
На жаль , життя не завжди повна лише приємних сюрпризів. Підчас , трапляються ситуації , коли людина внаслідок травми , операції або просто похилого віку не може пересуватися самостійно. У цьому випадку найбільш зручним пристосуванням стануть ходунки.
24.03.2014
Детальніше
Види ходунків для дорослих
Для чого потрібні ходунки ?
Для чого потрібні ходунки ?
Ходунки - засіб реабілітації інвалідів , дорослих , людей похилого віку .
29.03.2013
Детальніше
Розгорнути