Туалетні стільці для людей з обмеженими можливостями

Дата публикации: 28.11.2013
Дата обновления: 05.04.2023
Часто для людей з обмеженими можливостями проведення природних санітарно -гігієнічних процедур стає проблемою. Туалетні стільці , які можна купити в мережі магазинів «Ваше здоров'я » призначені спеціально для людей , що мають порушення функцій опорно -рухового апарату. Даний вид виробів можуть застосовуватися як в домашніх умовах , так і в медустановах. Вони дуже надійні , виконані з високоякісних матеріалів і гарантують пацієнту максимальний комфорт в процесі їх використання .
 
Види туалетних стільців і їх відмінності
 
Сьогодні асортимент туалетних стільців досить широкий , але всі їх можна умовно розділити за основними базовим критеріям . Головним чином на вартості тієї чи іншої моделі відбивається число функцій , які має конструкція . Стільці можуть бути складними і стаціонарними . Найчастіше останній варіант використовують в медустановах. Складено моделі набагато зручніше використовувати в домашніх умовах. А знімна кришка дозволяє легко трансформуватися в звичайне сидіння .
 
Як вибрати туалетний стілець
 
Одним з основних аспектів при виборі таких виробів є стійкість і надійність несучої конструкції - бази. Так , наприклад , завдяки тому , що труба виготовляється з анодованого алюмінію і сталі з порошковим покриттям в моделі OSD RPM 68600 , вдалося досягти оптимальної збалансованості найважливіших експлуатаційних характеристик.
 
Якщо людина не в змозі сам піднятися з туалетного стільця , то рекомендується вибирати моделі з відкидними ручками , щоб асистент зміг надати допомогу. По праву заслуженою популярністю користуються моделі з опускаються підлокітниками OSD- RB- 2107D ; OSD- RB- A2107D ; OSD- RB- A2107D ; OSD- RB- 2107DW ; OSD- RB- A2107DW . Останні дві моделі , крім усього іншого , оснащені колесами , завдяки яким переміщення пацієнта значно спрощується.
 
Також важливим є можливість регулювання положення сидіння по висоті ніжок. При виборі моделі слід звернути увагу і на такий технічний параметр , як максимально допустиме навантаження . Вона може в середньому коливатися від 90 до 130 кг.
 
Багатофункціональні туалетні стільці
 
У наших магазинах є, так звані моделі - трансформери. До них зокрема відноситься Wave (OSD , Італія ) . Його перевагою є , то що він може легко перебудувати в крісло- каталку або в стільчик для душової . Завдяки тому , що всі елементи конструкції виконані з легких сплавів ( які не бояться вологи) , процес складання не вимагає особливих фізичних зусиль і часу.
 
Ви зможете замовити туалетний стілець на нашому сайті або купити в будь-якому їх магазинів мережі « Ваше здоров'я».


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Зручність - завжди, або чим хороші стільці-туалети в догляді за хворим
Зручність - завжди, або чим хороші стільці-туалети в догляді за хворим
Стільці-туалети бувають різної конструкції, розмірів і можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Щоб правильно вибрати такий стілець, треба розглянути особливості моделей.
20.12.2017
Детальніше
Розгорнути