Що таке Роллатор ?

Дата публикации: 23.11.2013
Дата обновления: 06.04.2023

Роллатори - один із способів відновлення рухових функцій

Ходунки - роллатори можуть стати надійним помічником у реабілітаційний період , при переході до менш стійким пристроїв, таким як тростини . Крім цього , вони значно полегшують життя літнім людям, що мають проблеми з опорно -руховим апаратом. Завдяки таким ходункам на колесах людина буде себе вільно і самостійно почувати під час прогулянок та походів в магазини.

У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити роллатори недорого і при цьому високої якості і функціональності. За допомогою ходунків на колесах пацієнти з травмами , неврологічними і ортопедичними порушеннями зможуть стійко стояти на ногах і підтримувати рівновагу. А головне , роллатори допомагають розвантажити травмовані кінцівки.

Що являють собою роллатори ?

Роллатори мають вигляд візки - дво-або чотириколісною , яка залежно від моделі , може володіти сидінням , гальмом , рифленими ручками , сумкою і пахвовою опорою . Функціональність і оптимальне розташування всіх елементів продумано таким чином , що користувач відчуває себе розслаблено і впевнено.

Для забезпечення надійної опори в якості вихідного матеріалу , як правило , застосовують комбінацію алюмінію і сталі. Завдяки цьому , конструкція володіє невеликою вагою . З метою безпеки і для зручності застосування виробники оснащують вироби фіксують пристосуваннями. Крім цього , в них є регулятори і перемикачі , що дозволяють міняти режими переміщення і варіювати висоту роллаторов .

Основні особливості роллаторов

Завдяки ходункам на колесах з'являється можливість зберегти самостійну рухову активність людини. Роллатори полегшують переміщення , як в приміщенні , так і на вулиці. Але на відміну від інвалідного візка вони вимагають певної напруги , що вельми корисно в реабілітаційний період для якнайшвидшого відновлення здоров'я. Однак невеликі зусилля , які необхідно застосовувати для пересування на роллаторих , не викликають втоми , що важливо для ослаблених людей.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Огляд ролерів
Огляд ролерів
Розглянемо кілька найбільш популярних моделей роллаторов.
23.11.2013
Детальніше
Розгорнути