Огляд активних колясок Kuschall

Дата публикации: 18.11.2013
Дата обновления: 02.04.2023

Для людей, які звикли перемагати і не бажають вести пасивний спосіб життя , були створені активні коляски Kuschall , які можна купити в магазинах « Ваше здоров'я». Ці конструкції легкі в управлінні , комфортні, можуть долати перешкоди на дорогах , спуски і підйоми . Розглянемо порівняльні характеристики найбільш популярних моделей Kuschall .

" R33 "

Головна перевага цієї коляски - це інноваційна унікальна система амортизації LIS Вона використовується тільки в моделі R33 , і покликана , при їзді по нерівній дорозі , зменшити навантаження на спинку. Модуль сидіння дозволяє регулювати центр ваги в п'яти положеннях.

" KSL "

Назва моделі говорить сама за себе , K - "Якість Kuschall " , SL - "Супер Легка " . Завдяки високоякісним матеріалам , чудовим динамічним характеристикам , високого ступеня стабільності , елегантному дизайну та легкості (7 кг в базовій комплектації) така коляска користується популярністю серед споживачів.

" ADVANCE "

Перевагою цієї моделі є міцна панель сидіння , виготовлена з карбону ( вуглепластика ) , за рахунок чого збільшується жорсткість крісла. Також коляска володіє винятковими ходовими якостями. Вона має не менше семи точок регулювання , що дозволяє адаптувати її до індивідуальних потреб користувача.

"K- SERIES "

Таку коляску можна назвати справді проривом в області інноваційного дизайну виробів для активних користувачів . Вона має виняткову міцність і ефективністю. Для її виготовлення застосовуються такі матеріали як: титан , алюміній і карбон. Опорна рама конструкції здатна витримувати щоденні навантаження і підходить для самих екстремальних користувачів .

" ULTRA -LIGHT "

Легка і компактна модель , яка складається буквально «одним пальцем » , що дуже важливо для людей сослабой мускулатурою і моторикою рук. Її можна оснастити складним підголовником. Вона має невелику вагу , легка в управлінні і транспортуванні.

" COMPACT "

Так само , як коляска " ULTRA -LIGHT " , модель " COMPACT " оснащена інноваційним механізмом складання «одним пальцем ». Конструкція легка в експлуатації і буде зручна для людей зі слабкою м'язовою силою . Широкі можливості регулювання і конфігурування , забезпечують надійність і функціональність коляски. Вона може бути адаптована для користувачів з геміплегією .

" CHAMPION "

Вигідно виділяє цю коляску , серед інших моделей з жорсткою рамою , унікальний механізм складання - «ножиці ». Габаритні параметри і численні опції підбираються індивідуально. У будь-якій комплектації коляски є фіксовані підніжки , а також і похила спинка , отклоняющаяся тому під певним кутом.

Всі описані вище активні коляски Kuschall ( Швейцарія ) , ви можете купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» , отримавши консультацію з експлуатації та необхідні супровідні документи .



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Інвалідний візок безкоштовно - як отримати?
Інвалідний візок безкоштовно - як отримати?
У Вас є унікальна можливість отримати крісло - коляску ТМ Invacare , провідного світового виробника , безкоштовно .
03.06.2015
Детальніше
Види інвалідних колясок
Види інвалідних колясок
Інвалідні коляски можна розділити на різні типи
31.08.2012
Детальніше
Активні коляски для динамічних людей!
Активні коляски для динамічних людей!
Активні інвалідні коляски дуже маневрені, володіють великим спектром можливостей установок і налаштувань.
08.10.2013
Детальніше
Розгорнути