Огляд електроколясок Invacare

Дата публикации: 10.11.2013
Дата обновления: 04.04.2023

Електроколяски Invacare ( Німеччина ) призначені для тих , хто не маючи можливості пересуватися самостійно , хоче вести активний спосіб життя. Завдяки потужному електроприводу здійснюється плавний рух із заданою швидкістю. Управління такими конструкціями не вимагають ніяких зусиль і руки , при цьому залишаються вільними. Купити електроколяски Invacare в мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна залежно від ваших уподобань завдяки великому асортименту і широкому діапазону цін .

Dragon з блоком START - Seat - має істотну перевагу - ширина сидіння ( 29 - 40 см). Також є можливість відрегулювати висоту , глибину і кут нахилу сидіння і спинки. Коляска оснащена акумуляторними батареями ємністю 60 ампер- годин і володіє стандартною системою освітлення - фарами. Завдяки пульту Shark II здійснюється управління кріслом і контроль роботи фар. Конструкція має яскравий оригінальний дизайн.

G50 - має відмінну маневреність , гарним зчепленням з будь-якою поверхнею і може довго працювати без підзарядки. Хороша підвіска у поєднанні з мінімальним радіусом повороту дозволяє користувачеві відчути себе комфортно і незалежно. Коляска легко долає перешкоди і ухили на дорозі , завдяки потужним двигунам , електроніці ACS і великим акумуляторним батареям . Сидіння володіють високим ступенем комфорту і забезпечують правильну фіксацію положення тіла. Можна відрегулювати кут нахилу сидіння до фіксованого значення або змінити його за допомогою електронних пристроїв.

FDX - оснащена сидінням нової конфігурується , гнучкою конструкції , а її техобслуговування не вимагає великих фізичних витрат . Завдяки пристрою G- Trac можна розвивати швидкість до 10 км / година, мати максимальний ступінь безпеки управління кріслом. G- Trac ™ кшталт електронного компасу , тобто коляска дотримується курсу , не змінюючи напрямок руху на похилих поверхнях і зберігаючи стійкість при кутових поворотах.

Kite - володіє таким незаперечною перевагою , як унікальна підвіска. Завдяки технології горизонтальної , вертикальної амортизації DST , а також еластомерним амортизаторам , які інтегровані в підвіску , поглинаються ударні імпульси і знижуються вібрації. Тобто , їзда стає набагато м'якше. У колясці є 2 гелієві батареї по 250 Вт , а одного заряду вистачає до 31 км пробігу.

Invacare Stream - мобільна і маневрена коляска , основний ідей створення якої , є забезпечення легкості її застосування. Вхідна в базову комплектацію система освітлення , підвищує безпеку в темний час доби.

Dragon Vertic - коляска з вертикалізатором . Це означає , що система сидіння може перевести вас у вертикальне положення , що дасть можливість спілкуватися обличчям до обличчя . Безпека користувачеві в такому положенні забезпечується завдяки грудному фіксатора , поперековому ременя і жорсткому фіксатору колін. Фіксуючі елементи розраховані на людину будь-якої комплекції .

Storm - володіє широкими функціональними можливостями. Зокрема сидіння і спинка регулюються незалежно один від одного. Також можна регулювати нахил (до 25 °) і ширину сидіння одним інструментом . В одній конструкції зосереджений цілий модельний ряд . Коляска підійде людині , практично будь-якої комплекції (38 - 53 см).

Storm 4 Max - розроблена для людей великої комплекції . Для підвищення мобільності , а також поліпшення розподілу ваги , зміщений центр ваги тіла підтримується за рахунок подовженого шасі. За допомогою посилених підлокітників і підніжок людина може відштовхнутися тому, з тим , щоб переміститися ( знизити тиск).

Storm X - plore4 - доповнено чотирьохколісної підвіскою , що підвищує амортизуючі властивості , покращує прохідність на нерівній поверхні . Завдяки модульній конструкції коляска легко модернізується.

TDX SP - можна назвати справжнім « всюдиходом ». Сидіння цієї потужної конструкції має підйомний пристрій з механізмом нахилу . Спинка може відхилятися від -10 ° до 35 ° , що забезпечує комфортне положення під час експлуатації.

Bora - оснащене ефективними амортизаторами , що забезпечують високий рівень комфорту навіть на нерівних поверхнях . Коляска компактна і легко транспортується . Вона може бути оснащена 2- я типами двигунів , тобто пересуватися зі швидкістю 6 або 10 км / ч. Сидіння можна піднімати на 30 см і нахиляти під кутом до 28 °.

У магазинах «Ваше здоров'я » можна купити будь-яку модель електроколяски Invacare , яка допоможе вам вести повноцінний спосіб життя.



Коментарі до статті
Здрастуйте.Повідомте будь ласка ширина дверей (або ширина коляски) для проїзду коляскою яка має бути?
Добридень! Ширина дверного отвору залежить від його типу. Для одностулкових дверей ширина просвіту зазвичай становить 650 або 750 мм. У двостулкових дверей ширина складатиме близько 1700 мм. Якщо йдеться про ширину просвіту дверей, спеціально розрахованих для інвалідів, то вони становитимуть 900 мм. Найпоширеніші габарити інвалідних візків – 620, 670 та 703 мм. І вибір її розмірів залежатиме від того типу дверей, з яким ви маєте справу.
купити електрокаляску щоб їздити в сільській місцевості дороги погані а треба їздити в лікарню і кричати я інвалід 1-ї групи допоможіть будь ласка дякую т, 0689242992


Вам також може бути цікаво

Електроколяски - максимум мобільності і комфорту
Електроколяски - кращий засіб реабілітації для дітей та дорослих
Електроколяски - кращий засіб реабілітації для дітей та дорослих
Для пересування людей з обмеженими фізичними можливостями призначені спеціальні інвалідні електроколяски, які забезпечують людині певну самостійність і незалежність від допомоги сторонніх осіб.
23.08.2017
Детальніше
Рух - то, що доступно всім
Рух - то, що доступно всім
Іноді, після важких травм, тривалих хвороб або після операцій на органах опорно-рухового апарату, людина може бути позбавлений можливості самостійно пересуватися.
02.08.2017
Детальніше
Розгорнути