Наколінники Orliman - їх види та застосування

Дата публикации: 07.11.2013
Дата обновления: 02.04.2023
Колінний суглоб є одним з найбільш вразливих органів. Це відбувається внаслідок того , що він часом піддається надмірним навантаженням . В результаті виникають дискомфорт , запалення і больові відчуття , які , якщо не вжити вчасно заходів , будуть посилюватися . Слід зазначити , що запущена форма остеоартрозу досить важко піддається лікуванню. У магазині «Ваше здоров'я » можна купити наколінники Orliman , які допоможуть стабілізувати рух і підтримати суглоб в правильному положенні.
Функції наколінників спрямовані на те , щоб попередити травми при активних заняттях спортом і профілактики травм у післяопераційний період.
Основні види наколінників Orliman
Еластичні наколінники - перепризначено для помірної компресії та легкої фіксації. Вони сприяють зменшенню больових відчуттів і набряклості після невеликих травм , а також знижують ризик їх отримання під час занять спортом. Такі вироби мають компресійним і зігріваючим впливом , що сприяє загоєнню травм. Їх рекомендують застосовувати при ударах , набряках , артриті , часткових пошкодженнях зв'язок і т.д. Рекомендуємо звернути увагу на моделі TN - 210 і TN -211 , в якій є м'які бічні вставки , що створюють додаткову підтримку і відкрита колінна чашечка.
Наколінники з ребрами жорсткості ( пружинами ) допомагають знизити навантаження , що припадає на зв'язковий апарат і колінний суглоб , не обмежуючи при цьому його рухливість. Ці моделі використовують в період реабілітації і при пошкодженнях зв'язок колінного суглоба. Зокрема , до них відноситься Orliman 4103 - фіксатор колінного суглоба з гнучкими боковими стабілізаторами , відкритої колінної чашечкою і ременями для регулювання.
Наколінники шарнірні забезпечать максимальний захист колінного суглоба і його зв'язок. Це багатофункціональні вироби , оскільки крім профілактики і лікування травм їх можна використовувати при заняттях спортом. Завдяки спеціальним шарнірам максимально розвантажується і підтримується колінний суглоб. Особливої уваги заслуговує модель Orliman 7120 з поліцентричної стрижнями і довгою обгортають частиною. А також наколінники Orliman 4104 і 7104 . Такі вироби призначені для тривалого застосування .
Наколінники Orliman , які можна купити в магазинах « Ваше здоров'я» , виконані з гіполаллергенних матеріалів і володіють найвищою якістю . Вони відмінно фіксують суглоб , але при цьому дають можливість зберегти достатню свободу руху. Такі унікальні властивості досягаються за рахунок продуманої анатомічної конструкції та високої еластичності використовуваних матеріалів.
Як вибрати наколінник Orliman
Іноді правильно підібрати наколінник буває непросто. Вибір таких виробів залежить від характеру травми або захворювання. Дуже важливим моментом є визначення того , наскільки сильна фіксація потрібно в кожному конкретному випадку. Якщо ви не маєте направлення від лікаря , то вибрати наколінник Орліман в мережі магазинів «Ваше здоров'я » вам допоможуть наші консультанти виходячи з ваших індивідуальних розмірів і наявної проблеми. Виріб повинен зручно сидіти на нозі , не завдаючи дискомфорту і не викликаючи неприємних відчуттів в колінної чашечки .

Наколінники Orliman володіють такими незаперечними перевагами як:
- висока якість ;
- Здатність тривалий час зберігати свій зовнішній вигляд і не деформуватися ;
- Не викликають подразнень та алергічних реакцій ;
- Надають профілактичну та лікувальну дію , показані людям, що займаються травмонебезпечними видами спорту.


Коментарі до статті
Добрий вечір. Ось мої результати УЗД: Відлуння ДОА правоо колінного суглоба 1 ст. Тендинопатія власної зв'язки надколінка. медіального утримувача надколінка праворуч. Тендинопатія ольшегомілкової колатеральної зв'язки праворуч. Коліна болять при ходьбі, навантаженнях, підйомах та спусках, біль віддає у п'яту. Пролікувалась уколи внутрішньом'язово АТРОКС, АЛФЛУТОП, таблетки ФЕДИН. Порадьте який бандаж купити?
Здрастуйте, Світлано. Рекомендуємо Вам звернутися за детальною консультацією до Вашого лікаря. Тільки він зможе якнайточніше підібрати Вам бандаж. Дякую.
У мене артроз 2 ступеня правого колінного суглоба при ходьбі посилюється біль, який мені краще купити наколінник?
Добридень! Якщо ви відчуваєте при ходьбі тупий біль невизначеної локалізації, варто віддати перевагу закритим наколінникам. Якщо біль сильний, зверніть увагу на жорсткі наколінники, які мають зігріваючий ефект.
Вітаю. підкажіть, будь ласка, який потрібен наколінник, якщо лікар виписав наколінник із централізатором (при діагнозі "кіста Бейкера")?
Добридень! Зазвичай при кісті Бейкера рекомендують еластичні фіксуючі наколінники та наколінники з відкритим надколінком. Моделі обох видів представлені на нашому сайті та у мережі магазинів. У торговій точці визначитися з вибором допоможе продавець-консультант.
добрий день.і зміщуються який магнітний наколінник купити при наявності кисти бейкера,і зміщуються колінний сустав.дякую.
Доброго дня! Перед тим як обирати наколінник, варто проконсультуватися із лікарем-ортопедом. Він дасть рекомендації щодо вибору конкретної магнітної моделі з урахуванням стану вашого колінного сустава.
Доброго дня! Мені поставили діагноз: МР ознаки гонартрозу 1ст., розрив заднього рогу медіального меніска, дегенеративна зміна заднього рогу латерального меніска, лігаменопатія передньої хрестоподібної зв'язки, бурсит підколінної м'язи, поверхневий мішок, поверхневий і фра. можна носити жорсткий ортез до операції?
Доброго дня, Ніно. У разі, якщо призначено операцію, то носіння ортезу не потрібно. Якщо операцію не призначили, приблизно перші 3-4 тижні після травмування необхідний жорсткий ортез. Після оперативного втручання зазвичай призначають носіння тутора. Правильно підібрати модель і визначити час носіння зможе Ваш лікар. Самостійно вибирати та носити вироби не рекомендується.
У мене діагноз-деформуючий остеоартроз кол. суглоба 3 стадії , синовіт , кіста Бейкера, Кенінга,та тендиніт сухожилків .Мені лікар рекомендував носити ортези .Допоможіть мені підібрати.
Добридень!
При описаних вами діагнозах необхідні фіксуючі наколінники, бажано з металевим шарнірами.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Біль під коліном ззаду - причини та лікування
Біль під коліном ззаду - причини та лікування
Коліно (колінний суглоб) є найбільшим суглобом нашого тіла. У процесі життєдіяльності коліно піддається значним навантаженням, тому не дивно, що воно є досить вразливим місцем.
07.10.2019
Детальніше
Все про наколінниках
Все про наколінниках
Наколінники ( фіксатори коліна або колінні бандажі ) , а так само тутори забезпечують фіксацію і помірну стабілізацію колінного суглоба і надколінка , підтримку бічних зв'язок і менісків .
12.01.2012
Детальніше
Як правильно підібрати ортопедичний наколінник?
Як правильно підібрати ортопедичний наколінник?
Зі статті ви дізнаєтеся: як правильно підібрати ортопедичний наколінник, які бувають різновиди наколінників, як визначити свій розмір наколінника, які використовуються матеріали при виготовленні наколінників які бувають їх конструкції, які типи наколінників підходять для тих чи інших видів активності, - а також почерпнете для себе масу іншої корисної інформації.
21.02.2020
Детальніше
Що робити при пошкодженні зв'язок коліна
Що робити при пошкодженні зв'язок коліна
Пошкодження колінних зв'язок - це одна з найбільш частих травм, які можна отримати під час заняття спортом, звичайної ходьби або бігу. Невдале падіння, вивихи, забиті місця - все це може стати причиною надриву, повного розриву або розтягнення зв'язок. Сучасна медицина надає великий вибір пристосувань для полегшення стану і швидкого відновлення.
25.10.2018
Детальніше
Розгорнути