Порівняння інгаляторів

Дата публикации: 07.11.2013
Дата обновления: 01.04.2023
Порівняльні характеристики інгаляторів Omron , Little Doctor і Flaem Nuova
 
Небулайзери ( інгалятори ) є найбільш ефективним засобом лікування простудних захворювань. У мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна купити інгалятори таких провідних світових виробників , як Omron ( Японія ) , Flaem Nuova ( Італія ) , Little Doctor ( Сінгапур ) і багатьох інших. При покупці небулайзера слід враховувати кілька основних факторів , від яких буде залежати ефективність їх застосування.
 
Як вибрати інгалятор
 
Самими важливими аспектами при виборі небулайзеров є ефективність вирішення поставлених перед ним завдань і тривалість терміну служби. Купуючи інгалятор , обов'язково слід звернути увагу на однорідність і розмір часток лікарських засобів , швидкість розпилення , а також спектр лікарських препаратів , які можна застосовувати в даній моделі. Крім цього важливий рівень шуму , який створює виріб при роботі і простота використання.
Вибір небулайзера також багато в чому залежить від ваших вимог до розпорошення : керований диханням або прямоточний . Також слід виходити з індивідуальних цілей і засобів , які ви розраховуєте витратити на його придбання.
 
Інгалятори OMRON
 
Одними з найпопулярніших компресорних інгаляторів на вітчизняному ринку є небулайзери Omron , зокрема модель Comp AIR C28 Plus . Ця модель , як і всі вироби даного бренду , відрізняється надійністю , а крім цього має потужний компресор і систему охолодження. Такі особливості дозволяють йому працювати необмежену кількість часу . При розпиленні відбувається мінімальна втрата лікарського засобу , а при вдиху надходить максимальна кількість ліків у дихальні органи. У таких моделях , як NE - C801 , NE - C802 немає такого потужного компресора , системи охолодження і час безперервної роботи становить 20 хвилин , але і цього цілком достатньо , щоб провести необхідні процедури. Завдяки технології віртуальних клапанів забезпечується оптимальний повітряний потік , що дозволяє використовувати інгалятор , як для дітей , так для літніх і фізично ослаблених пацієнтів. Термін гарантії на інгалятори Omron становить 3 роки.
 
Інгалятори Flaem Nuova
 
Ці ебулайзери володіють таким незаперечною перевагою , як можливість застосування олійних розчинів , завдяки додатковій небулайзерной камері. Ці інгалятори дозволяють створювати крупнодисперсні і дрібнодисперсні розпилення розчинів лікарських засобів. Всі моделі мають три режими розпилення , а наявність економайзера дозволяє значно зменшити витрату лікарського засобу і дозволяє подавати аерозоль в певну фазу дихання користувача. Під час інгаляції не відбувається руйнування структури і не втрачаються властивості препаратів (у тому числі і антибіотиків ) . У порівнянні з ингаляторами Omron , вироби компанії Flaem Nuova мають більш високу вартість . Однак гарантія на всі інгалятори дається на 5 років , що говорить про впевненість виробника в надійності виробів і їх найвищій якості .
 
Інгалятори LD ( Little Doctor )
 
Найбільш бюджетним варіантом є небулайзери Little Doctor . Так якщо розглядати модель LD- 210C слід зазначити , що завдяки спеціальній конструкції при вдиху виходить повітряний потік з більшою концентрацією аерозолю і при видиху скорочується його втрата . Таким чином, є можливість максимально ефективно використовувати лікарські засоби. Виробники подбали і про хорошій комплектації . Гарантія на такі вироби становить 1 рік.
 
Завдяки широкому асортименту в мережі магазинів « Ваше здоров'я» купити небулайзер , а також отримати консультацію та рекомендації щодо його застосування , буде найвірнішим рішенням!


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

З якого віку можна робити інгаляції дітям
З якого віку можна робити інгаляції дітям
Для підвищення ефективності лікарської терапії, застосовуваної в ході лікування простудних захворювань у дітей, лікарі рекомендують в обов'язковому порядку комбінувати її з фізіотерапевтичними процедурами. Найчастіше педіатри призначають інгаляційні процедури з використанням спеціального інгалятора - небулайзера.
25.10.2018
Детальніше
Пульмикорт для інгаляцій - наскільки ефективно засіб?
Пульмикорт для інгаляцій - наскільки ефективно засіб?
Терапія бронхіальної астми вимагає застосування глюкокортикостероїдів, одним з яких є будесонід, який надає протиалергічну, імунодепресивну, протизапальну дію. Існують різні препарати, що містять будесонид: Будекорт, Тафен ® назаль, Бенакорт, Пульмикорт Турбухалер, Пульмикорт.
20.01.2020
Детальніше
Заклало вуха при нежиті - що робити?
Заклало вуха при нежиті - що робити?
Більшість із нас з настанням холодів зустрічається з такою поширеною проблемою як закладеність вух при нежиті. Кожен, хто стикається з проблемою, коли заклало вуха від нежиті, задається питанням: як боротися з неприємними відчуттями і як лікувати недугу дітям і дорослим?
11.09.2019
Детальніше
Що заливати в інгалятор
Що заливати в інгалятор
Одним з найпопулярніших способів лікувати бронхолегеневі захворювання і захворювання носоглотки є інгаляція. Препарати і схему лікування інгаляторами призначає лікуючий лікар, але є загальні показання препаратів до застосування при кожному окремому захворюванні.
07.11.2018
Детальніше
Розгорнути