Переваги багатофункціональних інвалідних колясок

Дата публикации: 27.10.2013
Дата обновления: 04.04.2023

Передісторія

Першу інвалідну коляску придумали більше 300 років тому і з тих пір такі конструкції удосконалюються з кожним днем. Сьогодні існує велике різноманіття багатофункціональних колясок , які є просто неоціненною підмогою для людей з обмеженими можливостями. Купити багатофункціональну коляску в мережі магазинів « Ваше здоров'я» - це значить отримати в своє розпорядження надійну , комфортну і маневрену конструкцію. Завдяки такому виробу , людина зможе вести повноцінний спосіб життя. Адже скільки відомих параолімпійців ставлять рекорди , туристи ходять в багатоденні походи і все це відбувається на інвалідних візках. Але навіть якщо людина з обмеженими можливостями не має наміру здійснювати тривалі подорожі , а просто хоче мати найбільш зручний засіб пересування , варто зупинити вибір на багатофункціональній інвалідному візку. І тому є маса причин .

Переваги багатофункціональних інвалідних колясок

Кожна модель багатофункціональної коляски , представлена в магазинах Ваше здоров'я » , виготовлена з легких сучасних матеріалів, що при цьому є міцними і зносостійкими . Ці фактори дуже важливі , оскільки коляски знаходяться в постійній експлуатації , і доводиться регулярно долати нерівності на дороги. Для людей , охочих з максимальним комфортом пересуватися на далекі відстані , варто звернути увагу на багатофункціональні інвалідні коляски з електроприводом.

Яку коляску вибрати?

У деяких моделях є можливість регулювати кут нахилу спинки до 160 , що дає можливість пацієнту спати в колясці. Також є регулювання підніжок , які при необхідності можна зняти. Саме такою є коляска OSD Recliner ( Італія ) .

Особливої уваги заслуговує коляска Azalea Base Invacare ( Німеччина ) . Її безпечне і сталий крісло можна легко налаштувати , виходячи з індивідуальних параметрів і потреб людини. Однією з переваг даної конструкції є наявність спеціальної системи « Tilt in Space » , завдяки якій тілу забезпечується стійкість і достатня свобода дій при нахилі крісла. Також значним плюсом цієї моделі є те , що в крісло можна встановити сидіння різної форми і характеристик. Це стало можливим за рахунок додаткового простору під сидінням в задній частині рами і різних варіантів регулювання . Так ширина сидіння регулюється на підлокітниках і підніжках , спинка налаштовується за допомогою стяжного гвинта по куту нахилу , а глибина - за допомогою телескопічної рами .

Для помірно активних користувачів підійде коляска Clematis Invacare ( Німеччина ) , оснащена механізмом подвійної системи стійкості . Завдяки їй гарантується стійкість коляски і мінімізується вплив на тіло хворого. Оригінальна конструкція дає можливість рівномірно розподілити вагу , знизити тиск на тіло і запобігти розвитку пролежнів .

Які проблеми можна вирішити за допомогою багатофункціональної коляски ?

· запобігти можливі травми , зумовлені вимушеної недієздатністю ;

· полегшити період реабілітації;

· переміщати пацієнта на короткі і тривалі відстані з повним комфортом.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Які функції передбачені для людей з обмеженою рухливістю ?
Які функції передбачені для людей з обмеженою рухливістю ?
Як не помилитися , купуючи інвалідну коляску ?
11.09.2009
Детальніше
Розгорнути