Крісла - каталки та їх застосування

Дата публикации: 27.10.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Коли в силу похилого віку , важких травм або хвороб людина втрачає можливість пересуватися самостійно , основним засобом пересування стає крісло - каталка . Такі конструкції можуть приводитися в рух за допомогою сили власної мускулатури людини або стороннього помічника , що знаходиться поруч. Купити крісло - каталку в магазині « Ваше здоров'я» ви можете за доступною ціною завдяки нашій тісній співпраці з провідними виробниками цих спеціалізованих товарів .

Види оснащення крісла- каталки

Даний вид виробів обладнаний всім самим необхідним для комфортного пересування , а саме: сидінням , підлокітниками , спинкою і підставками для ніг. Особливо варто відзначити , що для виготовлення використовують максимально міцні матеріали , здатні витримати досить велику вагу пацієнта. Часто як у медичних установах , так і в домашніх умовах використовують крісла- каталки з туалетним оснащенням. Такі конструкції зовні нагадують біотуалет і застосуються в тих випадках , коли людина не в змозі самостійно скористатися звичайним унітазом. Але необхідно враховувати , що крісло - каталка з санітарним оснащенням вимагає більш ретельного догляду , ніж звичайна інвалідна коляска . Її обов'язково слід вчасно мити. Також , щоб усунути неприємний запах і бактерії , які скупчуються на стінках санітарного устаткування можна скористатися засобами для біотуалетів , які також можна придбати у магазинах « Ваше здоров'я».

Крісло- каталка для туалету та душу

Зручність таких виробів полягає в тому , що пацієнт може в ньому не просто комфортно проводити багато часу , а й використовувати його для проведення гігієнічних процедур. Ці крісла- каталки виготовляють з легкого матеріалу , що не боїться вологи. Металеві рами завдяки спеціальному порошковому покриттю стійкі до впливу різних реагентів і не схильні до іржі . Всі частини конструкції легко розбираються. Безпека виробу надають гальма , якими оснащені задні колеса крісла.

Як вибрати крісло - каталку

Оскільки Купити крісло - каталку крісло - каталка є одним із предметів першої необхідності людини з обмеженими можливостями , то і до її вибору слід поставитися з особливою ретельністю. Так як така недешева покупка , як правило , робиться один раз на багато років , вона повинна володіти високою якістю , міцністю матеріалів і , звичайно ж , зручністю. Щоб пацієнту було комфортно , конструкція крісла- каталки повинна забезпечувати правильний розподіл маси тіла пацієнта. Крім цього при переміщенні не повинно відбуватися тертя тіла об стінки сидіння. Оскільки такі вироби в основному використовують в приміщеннях , вони повинні без праці проходити в усі отвори . При цьому ширина сидіння не повинна бути вузькою і не зручною , в іншому випадку тіло пацієнта буде перебувати в неправильному положенні , що буде доставляти не просто дискомфорт , а і больові відчуття .

Вибрати правильно крісло - каталку в мережі магазинів « Ваше здоров'я» допоможуть досвідчені консультанти , а широкий асортимент дозволить купити найбільш відповідне виріб , виходячи зі свого бюджету .



Коментарі до статті
Розгорнути