Як вибрати інвалідну коляску для дитини

Дата публикации: 27.10.2013
Дата обновления: 06.04.2023

Інвалідні коляски для дітей відкривають малятам нові горизонти !

Як і всі звичайні діти , малюки з обмеженими можливостями прагнуть , якомога раніше , пізнавати цей світ і стати самостійними . Спеціально для цього були розроблені найрізноманітніші засоби пересування. Маневрені інвалідні коляски для дітей купити в мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна самих різних моделей і дизайнів . Маленьким користувачам , напевно припадуть до душі яскраві красиві забарвлення , ну а батьки зможуть оцінити зручність конструкцій і продуманість кожної деталі. У наших магазинах є в наявності інвалідні коляски різних виробників .

Як вибрати дитячу інвалідну коляску ?

Спеціальні конструкції мають приголомшливу можливістю підігнати модель індивідуально під маленького пацієнта. При виборі даних виробів найважливішим фактором є те , наскільки обмежені рухові можливості дитини. Пам'ятайте , що тіло має бути правильно зафіксовано , а коли необхідно , слід залишити достатньо свободи для активних рухів.

Розмір дитячої коляски підбирають виходячи параметрів : ширина , висота , глибина сидіння , висота спинки і підлокітників. Якщо говорити про підбір коляски для малюка з ДЦП , то тут важливо підібрати необхідні фіксуючі пристрої . У разі , коли у маленького пацієнта формується перехрест ніг - крісло повинно мати абдуктор . Якщо дитина не тримає рівновагу в сидячому положенні - йому необхідна конструкція з бічними опорами і фіксують паховими ременями. Дитині, яка постійно завалюється вперед , потрібно коляска з нагрудним ременем.

Моделі дитячих колясок відрізняються елементами фіксації і те , де планується застосовувати виріб - на вулиці чи вдома.

Домашні дитячі інвалідні коляски мають всі необхідні фіксуючі опції : головні і бічні опори , спинку із змінним кутом нахилу , страхувальні ремені на плечі і поясі , абдуктор для ніг.

Прогулянкові дитячі інвалідні коляски - це полегшені конструкції з фіксуючими ременями , капюшоном і оснащені абдуктор .

У більшості випадків колясками управляють батьки , але є варіанти моделей оснащених великими задніми колесами , така як ADJ kids (OSD , Італія ) . Такий коляскою дитина , з досить розвиненою моторикою , зможе керувати самостійно.

Крісло- коляска Invacare Action3 Junior
 
Особливою популярністю користується модель коляски Invacare Action3 Junior - і це неспроста! Така складна легковага конструкція для дітей 3-15 років може задовольнити всі особливі потреби , а головне буде рости разом з дитиною. У такій педіатричній кріслі -колясці є широкий спектр додаткових пристосувань , призначених для супроводу дитини в його нормальному розвитку . Основним її перевагою є можливість регулювання , залежно від індивідуальних потреб дитини та , відповідно до його мінливих фізичними характеристиками. Зокрема , можна змінити ширину сидіння і спинки , а також висоту підлокітників , опор стопи. Крім цього дитяча крісло - коляска Action3 Junior , яку можна купити в магазинах « Ваше здоров'я» , володіє сучасним привабливим дизайном. А це зробить життя хлопців не тільки комфортною , а й більш радісним .
 
Чому для дітей з ДЦП необхідні спеціальні коляски ?

Лише спеціально розроблені конструкції забезпечать малюкові , страждаючому ДЦП , правильну позу , забезпечує вільне кровообіг і нормальне функціонування органів. Дитячу інвалідну коляску купити в мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна за досить демократичною ціною. При цьому навіть недорогі моделі оснащені необхідною базовою медичною комплектацією для безпечного пересування дитини з обмеженими можливостями.

Дуже важливо при виборі дитячого інвалідного візка враховувати фактори здоров'я , медичні показники і режим життя маленького пацієнта. Якщо ви не знаєте , якої моделі віддати перевагу , порадьтеся з нашими консультантами і тоді коляска стане добрим помічником в повсякденному житті.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Інвалідні коляски для дітей
Інвалідні коляски для дітей
Окремим видом крісел-колясок є дитячі інвалідні візки . До них пред'являються більш жорсткі вимоги по зручності і якості .
19.03.2013
Детальніше
Розгорнути