Подпяточнікі, вкладиші і пелоти зроблять вашу ходу легкої і летить !

Дата публикации: 24.10.2013
Дата обновления: 04.04.2023

Підп'ятники , вкладиші і пелоти

Вкладиші, пелоти і подпяточнікі відносяться до групи товарів, які допомагають вирішити невеликі локальні проблеми стопи. Вони в змозі надати помірну підтримку склепінь при плоскостопості, амортизацію області п'яти при шпорі, компенсувати різницю в довжині ніг, надати невелику корекцію при незначних деформаціях стопи. Купити подпяточнікі, вкладиші і пелоти в мережі магазинів «Ваше здоров'я» недорого, відмінної якості і необхідного розміру можна практично в будь-якому районі Києва або залишивши заявку на нашому сайті. В асортименті є вироби таких компаній, як Pedag ( Німеччина ), Otto Bock ( Німеччина ), Foot Care ( Україна ) і KAPS ( Польща ).

Застосування підп'яточник

Подпяточнікі призначені для розвантаження п'яткової області та показані при будь-якому ураженні шкіри в області п'яти . Форма вироби повторює розмір п'яткової області. Подпяточнікі рекомендуються при п'яткової шпори , різниці в довжині ніг (не більше 10 мм) , ураженнях шкіри в цій області , хронічному запаленні ахіллового сухожилля. Залежно від значущості проблеми , лікар може рекомендувати гелеві , силіконові або шкіряні вироби .

Гелеві подпяточнікі

Зазвичай гелеві подпяточнікі більш тонкі і їх застосують при невеликих огрубіння шкіри, при незначних мозолях ( до чверті поверхні п'яти ). Такі вироби мають пласку форму, на деяких є кольорові силіконові вставки - ці м'які ділянки допомагають знизити ударні навантаження. Зокрема гелеві подпяточнікі підійдуть для модельного взуття, а також взуття на високому каблуці або з низьким задником.

Силіконові подпяточнікі

Ці вироби використовують при серйозних огрубіння шкіри і мозолях (більше чверті площі поверхні п'яти ) . Силіконові подпяточнікі, як правило, товще, ніж гелеві і для підвищення комфортності роблять у вигляді клина, який потовщується до п'яти. Вони ідеально підійдуть для закритого взуття на невеликому каблуці і кросівок.

Також багато моделей підп'яточник мають бортики, які надають додатковий захист бічних поверхонь п'яти. Такі вироби найбільш ефективні при сильних мозолистого, викликаних плоскостопістю і тріщинах.

Шкіряні подпяточнікі

Ці ортопедичні вкладиші під п'яту призначені для зниження тиску в області п'яти, перешкоджає мікроструси, а також коригує різницю довжини ніг і допомагають збільшити висоту всередині взуття.

пелоту і вкладиші

Такі вироби покликані підтримувати певну ділянку стопи - поперечний або поздовжній звід, підстава пальців. Вони допомагають розвантажити частину стопи завдяки своїй формі і застосовуються при локальній патології стопи. Можна застосовувати для відкритого взуття.

Вкладиші з гелю і силікону мають пласку форму і призначені для переднього відділу стопи. Часто їх додатково оснащують супінатором поперечного зводу, завдяки якому полегшується робота переднього отелення. Зокрема при проблемах, пов'язаних з плоскостопістю.

Отримати консультацію, підібрати і купити найбільш підходящий підп'яточник , пелот і вкладиш можна в магазинах « Ваше здоров'я», де дані товари представлені в широкому асортименті.



Коментарі до статті
Будь-ласка, підкажіть які потрібно підпяточники для пяткової шпори


Вам також може бути цікаво

П'яткова шпора - причини, симптоми, як лікувати?
П'яткова шпора - причини, симптоми, як лікувати?
П'яткова шпора (п'яткова шпора) пов'язана з деформацією п'яткової кістки в зоні підошви, а саме в місці скріплення ахіллового сухожилля.
26.12.2017
Детальніше
Маленькі пристосування для здорового тіла
Маленькі пристосування для здорового тіла
Для збереження здоров'я стопи сучасна ортопедична промисловість пропонує безліч пристосувань для забезпечення зручного положення і правильного перерозподілу тиску.
30.08.2017
Детальніше
Як впливають на організм лікувальні аксесуари для взуття
Як впливають на організм лікувальні аксесуари для взуття
Щоб правильно вибрати необхідні вставки, треба відповісти на деякі питання про їх властивості, будову і необхідності застосування.
24.08.2017
Детальніше
Розгорнути