Коректор для спини

Дата публикации: 21.10.2013
Дата обновления: 06.04.2023

Коректори ( реклінатори ) - для королівської постави

Ще в давнину лікарі стверджували , що хребет є опорою , від стану якої залежить здоров'я людини. Але , на жаль , сьогодні одними з найбільш актуальних проблем є порушення постави і викривлення хребта. Справитися з такими недугами допоможуть коректори постави ( реклінатори ) , купити які ви зможете в мережі магазинів « Ваше здоров'я».

Причини і наслідки порушення постави

В основному проблема порушення постави виникає в дитячому і подростковомвозрасте , коли відбувається формування опорно - рухового апарату . Якщо вчасно не вжити заходів , то наслідком можуть стати серйозні захворювання хребта , серцево судинної та дихальної системи , а також різні неврологічні захворювання.

Однією з основних причин порушень постави є нерівномірний розподіл навантаження на м'язи спини внаслідок систематичного знаходження тулуба в неправильному положенні. Це може бути неправильна поза за партою чи робочим столом , а також носіння важкої сумки в одній руці , на плечі. В результаті тонус і сила одних м'язів підвищується , а інших - знижується , що і викликає викривлення осі. Першим помічником у боротьбі з такою недугою стане реклінатор (коректор постави ) , купити який у магазині "Ваше здоров'я" можна недорого . Завдяки широкому асортименту спеціалізованих товарів від різних виробників кожен зможе підібрати виріб , найбільш відповідне його вимогам.

Принципи роботи та переваги коректорів постави ( реклінатор )

Дані вироби покликані розвантажити м'язи відчувають напругу , при цьому ослаблені м'язи починають скорочуватися в правильному положенні , а хребет вирівнюється. Еластичність виробів дозволяє при їх носінні зберігати необхідний фізіологічний об'єм рухів і нормальну роботу м'язового апарату . З часом , відновлюється зв'язковий апарат , а правильна постава стає нормою.

 

· можливість застосування його в якості самостійного профілактичного методу;

· зручність у застосуванні ( можна носити під одягом) ;

· надійна фіксація , завдяки якій і формується правильна поставу.

 

Показання до застосування коректорів постави ( реклінатор ):

· сколіоз I- II ступеня , кіфосколіоз , кіфоз та інші деформації хребта;

· сутулість , крилоподібні лопатки , кругла спина ;

· деформація хребта у дітей з ДЦП.

 

Види коректорів постави

Залежно від стадії розвитку захворювання та області ураження хребта , застосовуються різні типи виробів: реклінатори , грудопоперековий коректори або коректори постави.

Реклінатори мають восьмиобразной форму , завдяки якій плечовий пояс хребта приводиться в правильне положення. Його застосування показане лише на ранніх стадіях захворювань , оскільки при серйозних викривленнях необхідний захоплення понад великих областей хребетної зони.

Грудні коректори постави мають жорсткі ребра , розташовані в області хребта. Від реклінатор вони відрізняються довжиною спинного відділу . Крім того, що вони також вирівнюють поставу за рахунок стягування ззаду плечей , ще й фіксують область грудного відділу .

грудопоперековий коректори постави - вироби , в яких поєднані реклінатор , напівжорстка спинка і корсетний пояс. Довгі модельовані ребра жорсткості проходять уздовж спини. Такі вироби використовують при порушеннях постави будь-якого ступеня , сколіозі , кіфозі , остеопорозі , вираженому остеохондрозі і травмах в грудному відділі хребта.

Правильно вибрати коректор постави в мережі магазинів «Ваше здоров'я » вам допоможуть консультанти , які також дадуть рекомендації з використання та догляду за тим чи іншим виробом.



Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Що не можна при сколіозі
Що не можна при сколіозі
Сколіоз одна з найпоширеніших деформацій хребта. На будь-якій стадії є ряд заходів і заборон для полегшення стану і запобігання подальшого посилення. Заборони стосуються не тільки положення тіла під час роботи, але також і раціону, спорту.
30.10.2018
Детальніше
Чим відрізняються ортопедичні корсети і коректори постави
Чим відрізняються ортопедичні корсети і коректори постави
ля підтримки хребетного стовпа в анатомічно правильному положенні при порушеннях постави, фіксації при травмах і захворюваннях використовують спеціальні ортопедичні вироби.
14.12.2016
Детальніше
Як носити корсет для постави
Як носити корсет для постави
Все більше часу людина проводить сидячи за комп'ютером, або іншим електронним девайсом практично не стежачи при цьому за положенням тіла, зокрема спини. Це і є однією з найбільш частих причин викривлення хребта, особливо у школярів, які проводять чимало часу сидячи в школі за партою і вдома за уроками. Для допомоги в підтримуванні постави існують спеціальні корсети та коректори.
14.02.2019
Детальніше
Як дізнатися ступінь сколіозу
Як дізнатися ступінь сколіозу
Сколіоз - одне з найбільш поширений захворювань хребта, своєчасне виявлення якого дозволяє швидко і ефективно позбутися від проблеми і попередити серйозні наслідки.
03.05.2018
Детальніше
Розгорнути