Медичні еластичні вироби для жінок

Дата публикации: 21.10.2013
Дата обновления: 01.04.2023
Еластичні вироби - допомога жінкам у післяопераційний і післяпологовий період
 
Яка жінка після пологів не мріє знайти минулу стрункість і пружність м'язів? І це цілком можливо , якщо правильно підібрати еластичні вироби . Післяпологові пояс - труси та бандажі купити у магазинах « Ваше здоров'я» можна прямо не виходячи з лікарняної палати , достатньо лише залишити заявку на нашому сайті. Визначитися з вибором вироби також можуть допомогти наші консультанти , виходячи з ваших уподобань та індивідуальних параметрів .
 
Особливості універсальних бандажів
 
Завдяки післяпологовим бандажів прискорюється процес скорочення матки , що також особливо актуально після операції кесарів розтин. Виріб допоможе підтримати м'язи черевної стінки і зняти навантаження з хребта. Після операції такий бандаж допомагає зафіксувати шов і не допустить його травмовані.
Широкий післяпологовий бандаж утягивает живіт і попереду фіксується за допомогою липучки. Його можна надіти вже через кілька годин після пологів і носити під одягом до тих пір, поки це буде необхідно. У деяких моделях є спеціальні ребра жорсткості , що допомагають тримати м'язи і нижню частину хребта в правильно положенні , зменшити больові відчуття , якщо такі є.
 
Пояс- труси післяпологові
 
Такі вироби допоможуть правильно змоделювати фігуру - сховати живіт і підкреслити талію та стегна завдяки спеціально підібраній комбінації матеріалів. Пояси- труси допоможуть не тільки візуально зробити фігуру більш стрункою, а й у комплексі зі спеціальними вправами , що зміцнюють м'язи , додадуть тілу красу і здоров'я.
 
Як правильно вибрати вироби
 
Правильно підібраний бандаж (труси ) повинні сидіти щільно по фігурі , не доставляючи дискомфорту , в якому б становищі не знаходилося тіло (сидячи , стоячи , лежачи) . Виріб повинен чітко підходити за розміром і не виділятися під одягом. Слід враховувати , що у різних виробників позначення розмірів розрізняються , тому , треба строго дотримуватися певної нумерації. Не слід брати бандаж або бандаж - труси заздалегідь адже невідомо як зміняться ваші параметри після пологів.
 
Слід знати
 
Післяродовий , також як і дородовий бандаж варто одягати в положенні лежачи , оскільки саме так м'язи преса розслабляються , і виріб правильно фіксується . Не слід використовувати бандаж , який ви використовували в період минулої вагітності , оскільки тканина вже напевно розтягнулася , і він не зможе ефективно підтримувати живіт.
 
Протипоказання:
 
- Шкірні захворювання;
- Наявність патології з боку шлунково - кишкового тракту і нирок ;
- Нестандартні шви після кесаревого розтину.
 
Придбати бандажі , бандаж - труси і інші товари в мережі магазинів « Ваше здоров'я» буде найбільш вірним рішенням , оскільки ми завжди гарантуємо високу якість продукції.


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Як вибрати бандаж для вагітних?
Як вибрати бандаж для вагітних?
Всі майбутні мами чекають моменту, коли почне рости животик і стане помітно, що всередині зароджується нове життя і, щоб в цей період відчувати себе комфортно, рекомендують бандажі для вагітних.
13.12.2016
Детальніше
Види бандажів для вагітних
Види бандажів для вагітних
Існують різні види бандажів для вагітних .
11.01.2012
Детальніше
Як прийти у форму після вагітності
Як прийти у форму після вагітності
Відновлення організму після пологів - це не менш відповідальний момент, ніж сама вагітність і пологи, так як від здоров'я молодої мами, її настрою і активності повністю залежить здоров'я маляти.
18.07.2018
Детальніше
Розгорнути