Електроколяски - максимум мобільності і комфорту

Дата публикации: 08.10.2013
Дата обновления: 06.04.2023
Для людей не мають можливість пересуватися самостійно , але при цьому бажають бути активними , кращим виходом може стати покупка електроколяски . Управління таким технічним засобом здійснюється за допомогою електронного пульта. Залежно від можливостей людини маніпулювання коляскою може бути ручним або ножним . У мережі магазинів « Ваше здоров'я» ви можете вибрати коляску з електроприводом для використання в приміщеннях , на вулиці або універсальні моделі . Купити електроколяски за вигідною ціною тепер цілком реально. У нашому інтернет -магазині коляски багатофункціональні з електроприводом підвищеної прохідності представлені в широкому ціновому діапазоні .
 
Завдяки електроколяски людині, яка має проблеми з опорно -руховим апаратом , забезпечено надійне , комфортне і безпечне пересування . Вони покликані полегшити свободу самостійного переміщення , що особливо важливо для людей бажаючих здійснювати прогулянки на тривалі відстані. Завдяки сучасним технологіям виробники змогли створити коляски здатні розвивати пристойну швидкість і мати велику дальність переміщення. електроколяски має широкий спектр конструктивних , функціональних особливостей і красивий дизайн.
 
Багато користувачів вже змогли оцінити всі переваги електроколясок . Звичайно , вартість таких виробів набагато вища , ніж у коляски з ручним приводом. Однак завдяки спеціальним акціям , купити електроколяски в магазинах «Ваше здоров'я » можна за досить привабливою ціною.
 
Переміщення електроколяски здійснюється завдяки тому , що електродвигуни , які отримують енергію від акумуляторів , вбудовані в маточини задніх коліс. Управління менш дорогих виробів з електроприводом здійснюється за допомогою ручок пов'язаних з передніми колесами. Ну а більш дорогі моделі управляються цифровим джойстиком , або пультом , закріпленим на підлокітнику . При цьому в більшості моделей передбачена можливість переставляти пульт з одного підлокітника на інший або зробити управління ногами.
 
Основна перевага інвалідного візка з електроприводом - можливість без фізичних зусиль пересуватися на десятки кілометрів. Вони працюють від батарей різної ємності. На одній підзарядці можна проїхати до 40 км , розвиваючи при цьому швидкість майже 10 км / ч.
 
На нашому сайті представлені електроколяски від таких відомих світових виробників , як Invacare ( Німеччина і Франція ) , Meyra ( Німеччина ) , OSD ( Італія ) , Foshan Dongfang ( Китай ) , Comfort ( Тайвань ) і Otto Bock ( Німеччина ) . Всі моделі володіють найвищою якістю , практичні і довговічні .
 
електроколяски - найкращий спосіб подарувати повноцінне життя людям з обмеженими можливостями! Купити електроколяски в Києві можна за допомогою нашого сайту або відвідавши будь-який з магазинів мережі « Ваше здоров'я». Ви завжди можете розраховувати на кваліфіковану допомогу з боку наших консультантів. Тут вам допоможуть підібрати найбільш відповідну модель відповідно до ваших побажань та індивідуальними особливостями .
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Огляд електроколясок Invacare
Огляд електроколясок Invacare
У магазинах «Ваше здоров'я » можна купити будь-яку модель електроколяски Invacare .
10.11.2013
Детальніше
Електроколяски - кращий засіб реабілітації для дітей та дорослих
Електроколяски - кращий засіб реабілітації для дітей та дорослих
Для пересування людей з обмеженими фізичними можливостями призначені спеціальні інвалідні електроколяски, які забезпечують людині певну самостійність і незалежність від допомоги сторонніх осіб.
23.08.2017
Детальніше
Рух - то, що доступно всім
Рух - то, що доступно всім
Іноді, після важких травм, тривалих хвороб або після операцій на органах опорно-рухового апарату, людина може бути позбавлений можливості самостійно пересуватися.
02.08.2017
Детальніше
Розгорнути