Активні коляски для динамічних людей!

Дата публикации: 08.10.2013
Дата обновления: 01.04.2023
Активні інвалідні коляски
 
Інвалідні коляски активного типу являють собою комфортні , легковагі вироби . До якості вузлів і матеріалів таких технічних засобів пред'являються особливо високі вимоги. Активні коляски повинні бути невибагливі в облуживании , витримувати великі навантаження , володіти невеликою вагою . Крім цього вони повинні швидко розбиратися і проходити в стандартні отвори . Купити активний візок в магазині « Ваше здоров'я» - це означає забезпечити людину з обмеженими можливостями універсальним технічним засобом пересування для будинку і вулиці . Активні коляски можуть пересуватися по дорозі з будь-яким покриттям , долати перешкоди , спуски і підйоми .
 
Купити активний візок у Києві можна в мережі магазинів « Ваше здоров'я». Тут вашій увазі представлений широкий асортимент виробів для енергійних людей з обмеженими можливостями , які бажають вести динамічний спосіб життя .
 
Виробники
 
Інвалідні коляски активного типу в магазині медтехніка «Ваше здоров'я » відрізняються вигідними цінами і бездоганною якістю . Ми працюємо з провідними світовими виробниками , які дорожать своєю репутацією і прагнуть створювати максимально функціональні і зручні вироби . Завдяки великому вибору ви зможете придбати інвалідний візок , чітко відповідну вашим індивідуальним особливостям. У продажу є конструкції , спеціально призначені для дітей , наприклад дитяча активна коляска « ADJ kids ». Така модель володіє безліччю індивідуальних налаштувань , завдяки яким дитина зможе відчувати себе комфортно в будь-яких умовах .
Наша компанія співпрацює з такими виробниками , як Meyra і Otto Bock ( Німеччина ) , OSD і Vassilli ( Італія ) , Sunrise Medical ( США ) та іншими визнаними брендами. Використовуючи активні коляски , людина з обмеженими можливостями може здійснювати прогулянки на великі відстані , долати складні перешкоди , їздити на особистому або громадському транспорті та працювати в офісі .
 
Особливості колясок
 
Активні інвалідні коляски дуже маневрені, володіють великим спектром можливостей установок і налаштувань. Всі моделі , представлені на нашому , сайті сертифіковані , перевірені і протестовані. Для їх створення застосовувалися самі передові технології і використовували надлегкі сучасні матеріали, здатні протистояти екстремальним активним навантаженням. Спинки і сидіння виготовлені з міцних матеріалів , тривалий час зберігають свій первісний вигляд. Вони легко знімаються і чистяться. Завдяки таким виробам люди з частковою втратою опорно - рухових функцій можуть навіть займатися деякими видами спорту. Спеціальна полегшена конструкція дає можливість використовувати коляску в режимі великих навантажень .
 
Цінова політика
 
Вартість активних інвалідних колясок в магазинах «Ваше здоров'я» залежить від ступеня їх оснащеності і функціональності. Купити інвалідний візок в Києві , Харкові і будь-яких регіонах України тепер не становить проблеми. Наші фахівці нададуть вам професійну консультацію і забезпечать своєчасну доставку , супроводивши товар необхідним пакетом документів .


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Інвалідний візок безкоштовно - як отримати?
Інвалідний візок безкоштовно - як отримати?
У Вас є унікальна можливість отримати крісло - коляску ТМ Invacare , провідного світового виробника , безкоштовно .
03.06.2015
Детальніше
Види інвалідних колясок
Види інвалідних колясок
Інвалідні коляски можна розділити на різні типи
31.08.2012
Детальніше
Огляд активних колясок Kuschall
Огляд активних колясок Kuschall
Розглянемо порівняльні характеристики найбільш популярних моделей Kuschall .
18.11.2013
Детальніше
Розгорнути