Особливості сотових протипролежневі матраців

Дата публикации: 01.10.2013
Дата обновления: 05.04.2023

На жаль , дуже часто люди похилого віку або мають серйозні травми та захворювання виявляються прикутими до ліжка. І в таких випадках , крім звичайного догляду , людині потрібно засіб запобігає пролежні . Тут і прийдуть на допомогу протипролежневі матраци . Пролежні не тільки доставляють біль і дискомфорт , але і згубно впливають на загальний стан організму. У результаті постійного здавлювання м'яких тканин в них погіршується кровопостачання і може розвинутися важка інфекція. Тому для запобігання і лікування пролежнів на ранніх стадіях рекомендується використовувати пористі протівопролеженвие матраци . Такі вироби прості у використанні і дуже ефективні.

Ніздрюватий матрац з допомогою шланга з'єднаний з компресором , який з періодичністю від 6 до 12 хвилин змінює тиск в осередках. Тобто , в шаховому порядку надуваючи одні комірки і сдувая інші . У тих місцях , де осередки здуті , утворюється повітряний простір - тіло пацієнта не має контакту з поверхнею , за рахунок чого і відбувається приплив крові до шкірних покривів . Також здійснюється насичення тканин киснем.

Протипролежневі матраци з компресором ( ніздрюваті ) часто застосовуються у відділеннях : хірургії , неврології , реанімації та інтенсивної терапії. Як правило , такі вироби рекомендуються для тих , хто переніс серйозні травми , інсульти , опіки , має онкологічні захворювання тощо

Купити ніздрюваті протипролежневі матраци в мережі магазинів «Ваше здоров'я » можна за дуже вигідною ціні при цьому чудової якості. Всі вироби не токсичні , не викликають алергії , не доставляють дискомфорту. Спеціальної обробки ніздрюваті матраци не вимагають , оскільки виготовляються з матеріалів , розрахованих на використання їх в певних умовах. У матраці є спеціальні мікропори для вентиляції повітря , завдяки чому тіло пацієнта не пріє . Система розрахована на безперервну роботу. Компресор можна прикріпити до ліжка або , для зменшення шуму , поставити під неї.

Звичайно , повністю позбавити хворого від важких пролежнів ніздрюватий матрац не в змозі , проте , як засіб профілактики і лікування пролежнів початковій стадії діє безвідмовно. Дуже важливим моментом є й те , що під час сну протипролежневий ніздрюватий матрац забезпечує оптимальне анатомічне положення тіла пацієнта.

Щоб бути впевненим у якості протипролежневі матраців слід купувати їх лише у спеціалізованих магазинах і відомих виробників. У мережі магазинів «Ваше здоров'я » продаються ніздрюваті протипролежневі матраци тільки тих компаній , які вже чудово зарекомендували себе на ринку і мають відмінну репутацію. До таких брендам відносяться: OSD ( Італія ) , ADL ( Німеччина ) , УМЗ ( Китай ) і Селена ( Німеччина ) . Ще однією перевагою покупки матрац є те , що в разі якщо з часом матрац прийшов в непридатність або порвався , немає потреби купувати нову систему , досить просто підібрати відповідний матрац і використовувати старий компресор. Що , безсумнівно , обійдеться вам набагато дешевше.



Коментарі до статті
Компрессор сам регулює об'єм повітря і підкачує або це треба робити самому Чи потрібно його вимикати з мережі або він повинен бути включений постійно
Підключення: Увімкніть штекер у розетку. Натисніть кнопку живлення на моторі. Встановіть регулятор тиску до максимуму. Коли полотно повністю наповнене повітрям, відрегулюйте перемикач тиску відповідно до ваги пацієнта (див. Таблиця 1.). Вага Потужність компресора Менше 50 кг 1 – 3 Від 50 до 55 кг 4 – 5 Від 56 до 65 кг 6 – 8 Від 66 до 80 кг 9 Понад 81 кг 10 Компресор не можна вимикати.
Чи можна відремонтувати сам компресор?
Добридень! На жаль, у нас немає такої послуги, але ви можете звернутися до виробника або до сервісного центру, який обслуговує матраци вашого бренду, із цим запитом.
Добридень ! Чи можна придбати компресор без матраца? Чи можна відремонтувати сам компресор? У нас матрац (вже два) начебто нічого, а два компресори не накачують повітря.
Добридень! На жаль, у нашому асортименті компресор продається лише у комплекті з матрацом.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

У постільному режимі: навіщо потрібні протипролежневі матраци
У постільному режимі: навіщо потрібні протипролежневі матраци
Пролежні - це пошкодження шкіри і розташованих під нею тканин в результаті їх тривалого здавлення, що і відбувається, коли людина не може самостійно перевернутися і тривалий час знаходиться в одному положенні.
04.01.2018
Детальніше
Інструкція по протипролежневі матраци: як працює, як надути і здути?
Спеціальні матраци від пролежнів діють завдяки своєму особливому пристрою. Дані вироби відмінно пропускають повітря, не завдають шкоди дермі свого володаря і навіть надають помірний масажний ефект. Процес їх застосування простий. Але ефективність залежить від вірного вибору вироби і правильної експлуатації.
26.07.2021
Детальніше
Розгорнути