Переваги секційних протипролежневі матраців

Дата публикации: 01.10.2013
Дата обновления: 05.04.2023
У випадках порушення функцій опорно - рухового апарату , коли людина змушена постійно перебувати в лежачому положенні , створюється ризик виникнення пролежнів . Найбільш вірним рішенням у такій ситуації є покупка протівопролежнего матраца. Але навіть якщо пролежні вже з'явилися , то секційні протипролежневі матраци в комплексі з іншими лікувальними заходами дозволяє забезпечити пацієнту комфортне життя .
 
У мережі магазинів « Ваше здоров'я» можна купити секційні
 
У відмінності від сотових , секційні матраци з компресором допомагають не тільки уникнути утворення пролежнів , а й вилікувати вже з'явилися , аж до 4 стадії . Принцип дії секційних матраців полягає в проведенні масажу м'яких тканин , виконуваного через певний час , постійно, протягом тривалого часу , поки це необхідно. Завдяки таким виробам забезпечується нормальна мікроциркуляція крові і м'які тканини забезпечуються поживою , киснем , що виключає утворення виразок.
Для виробництва секційних протипролежневі матраців застосовують два види матеріалів. Це клейонка (полівінілхлорид ) , а також прогумована тканина ( полівінілхлорид і нейлон ) . Такі вироби дуже практичні і легкі в догляді . Робоча поверхня матраців Мікроперфоровані , що забезпечує додаткову вентиляцію. До переваг секційних протипролежневі матраців можна також віднести простоту їх використання і відсутність вібрації. Крім цього вони не вимагають регулювання , прості в антисептичної обробці.
 
 
Купити секційний протипролежневі матрац в Києві можна в мережі магазинів « Ваше здоров'я». Якщо ви проживаєте в іншому регіоні України , достатньо залишити заявку на нашому сайті і ми здійснимо доставку .


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Протівопроліжневие матраци та їх види
Протівопроліжневие матраци та їх види
Види протипролежневі матраців :
• ніздрюваті протипролежневі матраци
• секційні (балонні ) протипролежневі матраци
25.01.2012
Детальніше
Розгорнути