Індивідуальні устілки

Дата публикации: 30.09.2013
Дата обновления: 03.04.2023

Індивідуальні устілки – одне з перших засобів профілактики і лікування ортопедичних захворювань!

Дуже часто зміни в стопі, такі як порушення чутливості, деформація нігтів, сухість шкіри та ін. Прийнято вважати « нормальними » віковими змінами. Однак це не так, адже таке зневажливе ставлення до свого здоров'я може привести до більш серйозних захворювань. Тому будь-які візуальні дефекти на стопі або виникнення хворобливих відчуттів в цьому районі необхідно без зволікання обговорити з ортопедом.

Іноді, звичайних ортопедичних устілок може бути недостатньо і тоді лікар рекомендує виготовлення індивідуальних устілок. У процесі підготовки ретельно вивчається будова ступні, виявляються її основні вади. Індивідуальні ортопедичні устілки   в мережі магазинів « Ваше здоров'я » виготовляють з урахуванням всіх анатомічних особливостей стопи, вагою людини, станом хребта і т.д. Вироби виконають чітко відповідно до розміру стопи і виходячи з необхідної корекції всіх склепінь. Саме це і відрізняє індивідуальні ортопедичні устілки від тих, що виготовляються для середньостатистичного пацієнта, з найчастіше зустрічаються патологіями.

Устілки, виготовлені індивідуально, передбачають можливість враховувати ступінь розвитку захворювання, а також попередити ускладнення в кожному конкретному випадку. Все це дозволяє створити вироби, які ідеально підійдуть для клієнта.

Виготовлення індивідуальних ортопедичних устілок необхідно для:

- Підтримки поздовжнього і поперечного склепінь стопи;

- Підвищення стійкості при стоянні і ходьбі;

- Поліпшення кровообіг стоп;

- Попередження втоми стоп;

- Зменшення навантаження на хребет, колінні, тазостегнові   гомілковостопні суглоби;

- Попередження розвитку патологічних станів опорно-рухового апарату;

- Поліпшення загального самопочуття.

Ортопедичні   індивідуальні устілки   рекомендуються при таких захворюваннях:

  • Плоскостопість (поздовжнє, поперечне, комбіноване);
  • Вальгусное відхилення першого пальця (« шишки на стопах »);
  • П'яткова шпора;
  • Неврома Мортона;
  • Асиметрія довжини кінцівок, порушення постави, сколіоз;
  • Різниця довжини ніг;
  • Синдром діабетичної стопи;
  • Подагра;
  • Болі в стопі, спині, тазостегновому, гомілковостопному і колінному суглобах;
  • Вагітність.

 

Завдяки правильно підібраному супінатори відновлюються амортизирующие функції стопи і зменшується навантаження на всі опорні суглоби. Вартість індивідуальних ортопедичних устілок буде залежати від матеріалу і технології виготовлення. Але що залишається незмінним, так це найвища якість виробів, виготовлених в мережі магазинів « Ваше здоров'я ».



Коментарі до статті
Здрастуйте, я хотіла б потрапити до вас завтра на прийом із приводу індивідуальних будівництв. На даний момент я перебуваю в дорозі поза Україною. Скажіть будь ласка, я зможу до вас завтра потрапити. Наперед дякую. Наталя
Добридень! Ви можете записатися на прийом для виготовлення індивідуальних устілок за одним із номерів телефону, вказаних тут /news/view/352/.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Рух лікує: корекція ступні за допомогою ортопедичних устілок
Рух лікує: корекція ступні за допомогою ортопедичних устілок
Правильно сформована стопа - це одна із запорук здоров'я хребта, суглобів і м'язів, так як при недостатній амортизації вся ударна навантаження припадає саме на них.
07.08.2017
Детальніше
Розгорнути