Що слід знати про массажерах Casada ?

Дата публикации: 27.09.2013
Дата обновления: 05.04.2023

Навіщо масажери

У людей , що ведуть малорухливий спосіб життя , які проводять багато часу за кермом або комп'ютером найчастіше страждають суглоби і хребет. Це відбувається через те , що при напрузі одних груп м'язів , інші діють. При такій ситуації околопозвоночниє тканини застоюються , а міжхребетні диски не отримують достатню кількість поживних речовин і зрештою деформуються. Однак такі проблеми можна попередити вчасно , якщо застосовувати масажер Casada . В іншому випадку лікування буде досить тривалим і дорогим .

Особливості масажерів

Особливості виробів Casada полягають в тому , що відбувається масаж тканин і м'язів вздовж хребта , при цьому , не зачіпаючи сам хребет . Циркуляція крові в массируемих місцях активізується і відбувається повноцінний обмін речовин. Массажерами Casada можна користуватися в будинку , офісі і навіть в автомобілі , оскільки вони працюють від 12Вт (через прикурювач ) .

Масажні подушки

Найбільш продаваними популярними виробами на сьогоднішній день є масажні подушки. Вони універсальні у використанні. З їх допомогою можна робити повноцінний масаж спини , шиї і ніг. Особливим попитом користується подушка Maxiwell 3 , оснащена масажними роликами з нефриту і функцією підігріву.

Масажні накидки

Кілька поступаються подушкам по своїй універсальності масажні накидки , однак перевершують їх за рахунок того , що охоплюють велику зону впливу. Також як і подушки , їх можна використовувати в автомобілі . Особливо припаде до смаку покупцям масажна накидка Quattromed 3 . У цьому виробі масажні головки виконані з натурального нефриту , а його природні сили збільшуються за рахунок інтегрованого нагріву . Ці вироби допомагають у профілактиці остеохондрозу. А пульт управління дозволяє легко управляти всіма функціями накидки .

Масажні мати

Не так давно на ринку масажного обладнання з'явилося унікальний виріб - масажний мат. Йому вдалося поєднувати в собі практичність і зручність масажному ліжку з компактністю і низькою вартістю масажної накидки . Унікальними лікувальними властивостями володіє мат Medimat Jade з головками з натурального нефриту. Він оснащений 4- я масажними роликами , переміщаються вздовж всієї спини , роблячи масаж в 2- х режимах ( шіатцу і роликовий) . Також він має 5 віброелементамі , масажуючих стегна , сідниці і ікри.

Масажери для стоп

За допомогою роликів , що виконують розминаючий масаж , можна позбутися таких проблем , як: набряки ніг , головних болів , розладів статевої сфери та підвищити імунітет. У массажерах для стоп використовується та ж техніка , яку застосовують професійні масажисти . Тобто виходить ефект точкового масажу. Так , наприклад , компресійний масаж в моделі Canoo 3 , глибоко впливає на литкові м'язи , щиколотки і дозволяє швидко розслабити втомлені ноги.

Масажери для шиї

Справитися з запамороченням , головним болем , гіпертонічною хворобою , зняти втому допоможе масажер для шиї , такий як Neck Massager .

Німецька фірма CASADA існує на ринку більше 18 років і її продукція вже представлена 55 країнах . А це говорить багато про що , адже такі обсяги виробництва свідчать про найвищу якість виготовлених виробів .

Ви можете купити масажер в будь-якому з наших магазинів або зробити замовлення на сайті і ми зробимо доставку по Києву і всім населеним пунктам України .



Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Міостимулятори: користь чи шкода?
Міостимулятори: користь чи шкода?
Використання міостимулятора приваблює своєю простотою та ефективністю Однак використовувати цей прилад можна не всім. Які ж плюси міостимулятора, а що є протипоказанням?
17.05.2019
Детальніше
Користь і шкода від електростимуляторів
Користь і шкода від електростимуляторів
Багато хто вдається до допомоги електростимуляторів для того, щоб створити тіло своєї мрії. Однак ці ефективні пристрої мають як полюси, так і мінуси.
16.05.2019
Детальніше
Масажери пружинні та їх застосування
Масажери пружинні та їх застосування
Споконвіку фахівці , особливо східної медицини , використовували різні методики впливу на пальці , кисті і стопи з метою регулювання та лікування внутрішніх органів. Такий масаж певних зон допомагає попередити багато захворювання і надає безумовний оздоровлюючий ефект на весь організм.
04.02.2014
Детальніше
Масажери та їх застосування
Масажери та їх застосування
Масаж чудесним чином здатний зняти втому , розслабити зведені судомою стомлені м'язи , заспокоїти нервову систему , позбавити від цілого ряду болів .
30.03.2012
Детальніше
Розгорнути