Протипролежневі подушки ADL

Дата публикации: 11.06.2013
Дата обновления: 04.04.2023

У мережі магазинів «Ваше здоров'я» Вашій увазі представлені протипролежневі подушки торгових марок ADL, FSі OSD

У даній статті ми пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з протипролежневі подушками торгової марки ADL.

 

Асортимент подушок даної торгової марки широко представлений моделями подушок для сидіння і профілактики пролежнів від незначного до середнього ризику / I, II і III стадії (ЕСТПБ). Це комфортні подушки для сидіння, які застосовуються у кріслах-каталках і призначені на масу тіла до 150 кг.

 

Протипролежневі подушки мають ергономічну форму і виконані з віскозного високоякісного пеноматериала. Пацієнт відчуває себе комфортно під час сидіння; завдяки високоякісним матеріалам та їх високоякісної обробці, знижується тиск з частин тіла, які йому піддаються. Подушки для сидіння ADL мають анатомічну форму, завдяки чому ідеально приймає форму сідниць; а також мають подвійне мембранне покриття, яке забезпечує хорошу повітропроникність і автоматичне регулювання температури подушки, залежно від температури тіла. Високоякісна віскозна піна допомагає правильно розподіляти тиск тіла по всій подушці. Також вона гарантує мінімізацію небезпеки розмноження лікарняних інфекцій (внутрішньолікарняні інфекції), тобто, матеріал подушки запобігає проникненню мікроорганізмів і алергенів. З деякими подушками марки ADL неодноразово проводилися клінічні тести, мета яких полягала у визначенні ступеня запобігання забруднення і заражень. Для запобігання та лікування пролежнів до стадії III (EPUAP), в мережі магазинів «Ваше здоров'я» Вашій увазі представлена Протипролежнева подушка марки ADL Soft air ® sit. Дану модель, крім протипролежневі профілактики, можна використовувати, як лікування при розсіяному склерозі, поперечному мієліті, ампутації гемиплегии, пересадки шкіри, клаптикової пластиці, опіках, пацієнтів при черепно-мозкових травмах. Плюс, soft air ® sit застосовують у будь-якої медичної галузі, коли необхідно зменшити тиск на виступаючі частини сідниць. Дана модель має модернізовану камерну і вентиляційну систему, що дозволяє відрегулювати положення і тиск в подушці індивідуально для кожного пацієнта. Моделі протипролежневі подушок марки ADL доповнені високоякісним повітропроникним, вологонепроникним поліуретановим або нейлоновий знімним чохлом із застібкою або без з запобігає ковзанню нижньою поверхнею. Дезінфеціроется за допомогою витирання.

 

Якщо все-таки у Вас залишилися питання щодо протівопролежневиз подушок торгової марки ADL, кваліфіковані продавці-консультанти мережі магазинів «Ваше Здоров'я» допоможуть вибрати те, що підходить саме Вам!

 

 



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Подушки від пролежнів
Подушки від пролежнів
Все про протипролежневі подушки
10.06.2013
Детальніше
Протипролежневі подушки Invacare - найкраща допомога в реабілітаційний період
Протипролежневі подушки Invacare - найкраща допомога в реабілітаційний період
Після важких хвороб , травм і операцій дуже велика ймовірність утворень пролежнів , тут на допомогу і приходять спеціальні протипролежневі подушки Invacare . Вони допоможуть уникнути негативних наслідків перебування пацієнта в нерухомому стані і при цьому не доставлять ніякого дискомфорту.
02.02.2014
Детальніше
Протипролежневі матраци Invacare - найкраща допомога у догляді за лежачими хворими
Протипролежневі матраци Invacare - найкраща допомога у догляді за лежачими хворими
Однією з основних проблем хворих , які в силу обставин опинилися прикутими до ліжка , є утворення пролежнів.
02.02.2014
Детальніше
Розгорнути