види космодиск

Дата публикации: 23.04.2013
Дата обновления: 05.04.2023

А тепер - докладніше по кожному виду КОСМОДИСКОМ:

Космодиск класичний

Космодиск Класик забезпечує короткочасне або повне звільнення від болю в спині при безперервному носінні. Плюс, він поліпшує кровообіг і обмін речовин, знімає напругу.

Детальна інформація про продукт:

Що входить:

· Масажер хребта для всього тулуба

· Масажер для попереку

· Сумка для зберігання

· Програму вправ, створену для полегшення та запобігання болю в спині

Космодиск класичний, впливаючи саме на больові точки, забезпечує плавне полегшення болю під час роботи, відпочинку або навіть тренувань в повсякденному житті. Він стимулює м'язи, розташовані близько до області хребта, генерує тепло, заспокоює м'язи і знижує напругу. Дуже практичний, легко адаптується до тулуба людини завдяки унікальній регульованою системі, і його зручно носити. При використанні масажера хребта Ви зможете насолодитися можливістю відпочинку під час роботи, покупок, водіння, вправ, відпочинку, подорожі, сну і т д.

Особливо він рекомендований людям, які схильні до ризику травм або болів спини, вагітним жінкам, професійним водіям, робітникам, що мають сидить спосіб життя, чорноробом ...

Переваги і характеристики:

· Тимчасове або повне зникнення болю в спині при використанні

· Цілком природно - ніяких таблеток або хімічних речовин

· Легко носити на роботі, під час гри або відпочинку

· Зручний, регульований

· Одна інвестиція на все життя

 

Інструкція з використання:

Космодиск CLASSICследует використовувати всякий раз, коли з'являються болі в спині. Ми рекомендуємо використовувати його протягом 10-20 днів - у цей час Космодиск слід носити не менше трьох годин на день.

Космодиск CLASSIC можна носити або над або під легкий одяг. Проте ви кращий ефект буде при носінні Космодиск на голе тіло. Космодиск CLASSIC ребристою частиною повинен бути повернутий в бік до тіла.

Після використання його протягом тривалого періоду ви можете мити його в теплій воді, біорозкладаним милом, яке не подразнює шкіру і счетку. Не намагайтеся прати Космодиск CLASSIC в пральній машині.

Космодиск «Престиж»

Опис продукту:

Космодиск Престиж - це спеціальна модель від Космодиск, зроблена для використання у транспортних засобах (автомобілях, автобусах, вантажних автомобілях). Він робить цілющу вплив на болі в спині і області хребта, викликаючи вібрації по тілу під час тривалого сидіння в русі у вимушеному положенні.

Як працює?

Унікальна кришка з поліамідних мікрофібри:

Масажний ефект даного пристосування стимулює м'язи, розташовані близько до області хребта. Це, у свою чергу, генерує тепло, яке поліпшать циркуляцію крові, що в свою чергу який заспокоює м'язи і зменшує напругу. Космодиск «Престиж» пропонує також додаткову підтримку спини, знижує втому при використанні і робить водіння більш комфортним.

Ми рекомендуємо Космодиск «Престиж» всім водіям, а також їх пасажирам, які проводять велику кількість часу в автомобілі.

Переваги і характеристики:

· Надає лікувальний вплив на болі в спині і в області хребта

· Масаж спини і поперекової частини

· Забезпечує додаткову підтримку хребта

· Покращує комфорт під час водіння

· Швидке і легке розміщення

· Складається з системи Космодиск і міцного покриття мікроволоконні поліамідів

Інструкція з використання:

Космодиск «Престиж» можна використовувати на обох передніх сидіннях.

Закріплюйте даний пристрій до спинки сидіння транспортного засобу таким чином, щоб гладка частина стикалася з сидінням, а ребриста - стикалася з тілом в сидячому положенні.

Кришка зроблена з двошарового матеріалу, з додатковим шаром водостійкої. Використовувані матеріали міцні, водостійкі, стійкі кольору і легко чиститься. Ремені можуть пошкоджена кришка, тому ми рекомендуємо вам не носити ремені, роблячи тривалих подорожей.

Використовувані матеріали міцні, водостійкі, стійка колірна гамма і легко миється. Ремені можуть пошкоджувати чохли, тому ми рекомендуємо не носити ремені, під час тривалих подорожей.

Космодиск «Актив»

Опис продукту:

70-80% людей хоча б раз у житті зазнавали симптоматичну біль у спині. Таким чином, спільно з експертами і професійними спортсменами, був розроблений Космодиск «Актив» - масажер нижній частині спини, який задовольнив навіть найвимогливіших користувачів.

Космодиск «Актив» складається з заднього ременя і великого поперекового ременя. Це забезпечує максимальний комфорт при носінні, додаткову підтримку і тепло в поперековій області хребта і забезпечує повну гнучкість тіла.

Космодиск «Актив» містить:

Додаткові еластичні ремені для додаткового використання.

Масажний ефект стимулює м'язи, розташовані близько до нижньої частини спини. Це, у свою чергу, генерує тепло, яке покращує циркуляцію крові, при цьому зменшує напругу в м'язах.

Пояс виготовлений з високоякісної бавовни поліаміду-еластичного матеріалу, приємного на дотик і при носінні. Унікальна система кріплення поперекового Космодиску передбачає два варіанти використання: з заднім ременем або з еластичними ременями.

Переваги і характеристики:

· Ефективне вирішення проблеми болю в попереку

· Максимальний комфорт при носінні

· Немає обмежень під час руху

· Додаткова підтримка та утеплення

· Швидка і легка фіксація

· Просте очищення

Рекомендовано людям, які схильні болів і травмама в області спини; спортсменам, працівникам, пов'язаними з фізичним навантаженням і тим, у кого сидячий спосіб роботи.

Інструкція з використання:

Ми рекомендуємо вам носити КОСМОДИСК «Актив» не менше трьох годин на день і час від часу відстібати його для того, щоб Ваше тіло не було занадто залежним від підтримки.

У мережі наших магазинів є в наявності всі види КОСМОДИСКОМ, так що якщо Ви зробили який саме Вам потрібний вид, ілітдаже кілька, то Ви завжди можете звернутися в будь-який магазин або зробити замовлення на сайті.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Що таке космодиск ?
Що таке космодиск ?
Що таке космодиск і для чого він потрібен
23.04.2013
Детальніше
Кілька фактів про біль у спині
Кілька фактів про біль у спині
У мережі магазинів "Ваше Здоров'я " є багато товарів , які допоможуть позбутися від болю в спині - бандажі , корсети , ортопедичні устілки , ортопедичне взуття , космодиск і багато іншого.
23.04.2013
Детальніше
Розгорнути