Що таке космодиск ?

Дата публикации: 23.04.2013
Дата обновления: 03.04.2023
Содержание:

Продукція від КОСМОДИСК ® забезпечує безпечне, ефективне і просте рішення при болях у спині. Унікальна система ™ KosmodiskSystem пройшла клінічні випробування, і експериментально розроблена для полегшення або усунення болю в області хребта і спини. Загальні результати випробувань показують до 80% поліпшення проблеми болю у спині. Надаючи вплив саме в больової точки, KosmodiskSystem ™ забезпечує спокійне полегшення болю під час того, як Ви працюєте, відпочиваєте або навіть тренуєтеся в повсякденному житті.

KosmodiskSystem ™ працює завдяки своїй формі і не використовує ніяких додаткових джерел енергії, таких як магніти або батарейки. Продукцію фірми КОСМОДИСК ® можна також успішно поєднувати з багатьма терапевтичними методами, як традиційними, так і альтернативними.

Космодиск є комплектом з двох пристроїв, зроблених з хірургічної гуми, дублюючих форму хребта. Один кріпиться по довжині хребта, а інший - на попереку.

Складові частііспользуются або одночасно, або кожна окремо. Довга частина призначена для ліквідації болю в усьому хребті, а коротка - ефективно «справляється» з болем у попереку.

Як працює Космодиск?

Космодиск допомагає завдяки своїй неповторній формі, яка повторює вигини хребта. Нерівна сторона пристрою впливає на хребет - як результат, зменшується запалення, прискорюється обмін речовин і, як результат, біль проходить.

Космодиск проявляє плавну механічну активність, схожу на точковий масаж. А також, він проявляє незначну теплову активність, яка налагоджує кров'яну мікроциркуляцію, стимулює м'язові тканини в районі хребта, зменшує м'язову напруженість. Вам не потрібно навідуватися в дорогий масажний салон, а потрібно тільки носити КОСМОДИСК пару годин протягом дня.

Його не видно під одягом

Це пристосування можна носити на одяг з тонких матеріалів або прямо на тіло. Космодиск абсолютно не видко під одягом, з цієї причини Ви можете одягати його як Вам зручно: на прогулянку, роботу, або в магазин.

Космодиск повністю координується під необхідний розмір і не сковує рухів.

Також Космодиск можна одягати перед сном - він не заподіює дискомфорт під час сну і сприяє у турботі про вашу спині в нічний час.

Ваша спина тільки подякує Вас!

Космодиск посприяє в полегшенні болю в спині в той час, коли Ви:

· Робите домашню роботу, а саме, прасуєте одяг довгий час, натираєте підлогу, миєте вікна.

· Під час тривалого перебування в авто.

· У період вагітності, найбільше, в останньому періоді.

· Після посиленого тренування.

 

Користь від Космодиск:

· Гарантує короткочасне або повне звільнення від болю, якщо постійно носити.

· Прибирає м'язову напруженість.

· Налагоджує обмін речовин і кровообіг.

· Немає побічних ефектів.

· Регулюється під необхідний розмір, не лімітує рухів.

· Можна носити як і наверх одягу, так і під, простий в носінні.

· Позбавлення від болю в спині у 80% випадків, клінічно доведено.

· Володіє міжнародними нагородами - премію Оскар за неповторність винаходи, золоті медалі EUREKA.

· Протягом 60 дней.уже можна оцінити ефективність Космодиску

 

У мережі магазинів «Ваше здоров'я» Ви можете знайти такі види продукції КОСМОДИСК:

1. Космодиск класичний

2. Космодиск «Престиж»

3. Космодиск «Актив»

4. Космодиск «Лінія життя»

А тепер - докладніше по кожному з них.

Космодиск класичний

Космодиск Класик забезпечує короткочасне або повне звільнення від болю в спині при безперервному носінні. Плюс, він поліпшує кровообіг і обмін речовин, знімає напругу.

Детальна інформація про продукт

Що входить:

· Масажер хребта для всього тулуба

· Масажер для попереку

· Сумка для зберігання

· Програму вправ, створену для полегшення та запобігання болю в спині

Космодиск класичний, впливаючи саме на больові точки, забезпечує плавне полегшення болю під час роботи, відпочинку або навіть тренувань в повсякденному житті. Він стимулює м'язи, розташовані близько до області хребта, генерує тепло, заспокоює м'язи і знижує напругу. Дуже практичний, легко адаптується до тулуба людини завдяки унікальній регульованою системі, і його зручно носити. При використанні масажера хребта Ви зможете насолодитися можливістю відпочинку під час роботи, покупок, водіння, вправ, відпочинку, подорожі, сну і т д.

Особливо він рекомендований людям, які схильні до ризику травм або болів спини, вагітним жінкам, професійним водіям, робітникам, що мають сидить спосіб життя, чорноробом ...

Переваги та характеристики

· Тимчасове або повне зникнення болю в спині при використанні

· Цілком природно - ніяких таблеток або хімічних речовин

· Легко носити на роботі, під час гри або відпочинку

· Зручний, регульований

· Одна інвестиція на все життя

 

Інструкція з використання

Космодиск CLASSICследует використовувати всякий раз, коли з'являються болі в спині. Ми рекомендуємо використовувати його протягом 10-20 днів - у цей час Космодиск слід носити не менше трьох годин на день.

Космодиск CLASSIC можна носити або над або під легкий одяг. Проте ви кращий ефект буде при носінні Космодиск на голе тіло. Космодиск CLASSIC ребристою частиною повинен бути повернутий в бік до тіла.

Після використання його протягом тривалого періоду ви можете мити його в теплій воді, біорозкладаним милом, яке не подразнює шкіру і счетку. Не намагайтеся прати Космодиск CLASSIC в пральній машині.

Космодиск «Престиж»

Опис продукту

Космодиск Престиж - це спеціальна модель від Космодиск, зроблена для використання у транспортних засобах (автомобілях, автобусах, вантажних автомобілях). Він робить цілющу вплив на болі в спині і області хребта, викликаючи вібрації по тілу під час тривалого сидіння в русі у вимушеному положенні.

Як працює

Унікальна кришка з поліамідних мікрофібри

Масажний ефект даного пристосування стимулює м'язи, розташовані близько до області хребта. Це, у свою чергу, генерує тепло, яке поліпшать циркуляцію крові, що в свою чергу який заспокоює м'язи і зменшує напругу. Космодиск «Престиж» пропонує також додаткову підтримку спини, знижує втому при використанні і робить водіння більш комфортним.

Ми рекомендуємо Космодиск «Престиж» всім водіям, а також їх пасажирам, які проводять велику кількість часу в автомобілі.

Переваги та характеристики

· Надає лікувальний вплив на болі в спині і в області хребта

· Масаж спини і поперекової частини

· Забезпечує додаткову підтримку хребта

· Покращує комфорт під час водіння

· Швидке і легке розміщення

· Складається з системи Космодиск і міцного покриття мікроволоконні поліамідів

Інструкція з використання

Космодиск «Престиж» можна використовувати на обох передніх сидіннях.

 

Закріплюйте даний пристрій до спинки сидіння транспортного засобу таким чином, щоб гладка частина стикалася з сидінням, а ребриста - стикалася з тілом в сидячому положенні.

Кришка зроблена з двошарового матеріалу, з додатковим шаром водостійкої. Використовувані матеріали міцні, водостійкі, стійкі кольору і легко чиститься. Ремені можуть пошкоджена кришка, тому ми рекомендуємо вам не носити ремені, роблячи тривалих подорожей

Використовувані матеріали міцні, водостійкі, стійка колірна гамма і легко миється. Ремені можуть пошкоджувати чохли, тому ми рекомендуємо не носити ремені, під час тривалих подорожей

Космодиск «Актив»

Опис продукту

70-80% людей хоча б раз у житті зазнавали симптоматичну біль у спині. Таким чином, спільно з експертами і професійними спортсменами, був розроблений Космодиск «Актив» - масажер нижній частині спини, який задовольнив навіть найвимогливіших користувачів.

Космодиск «Актив» складається з заднього ременя і великого поперекового ременя. Це забезпечує максимальний комфорт при носінні, додаткову підтримку і тепло в поперековій області хребта і забезпечує повну гнучкість тіла.

Космодиск «Актив» містить:

Додаткові еластичні ремені для додаткового використання

Масажний ефект стимулює м'язи, розташовані близько до нижньої частини спини. Це, у свою чергу, генерує тепло, яке покращує циркуляцію крові, при цьому зменшує напругу в м'язах.

Пояс виготовлений з високоякісної бавовни поліаміду-еластичного матеріалу, приємного на дотик і при носінні. Унікальна система кріплення поперекового Космодиску передбачає два варіанти використання: з заднім ременем або з еластичними ременями.

Переваги та характеристики

· Ефективне вирішення проблеми болю в попереку

· Максимальний комфорт при носінні

· Немає обмежень під час руху

· Додаткова підтримка та утеплення

· Швидка і легка фіксація

· Просте очищення

Рекомендовано людям, які схильні болів і травмама в області спини; спортсменам, працівникам, пов'язаними з фізичним навантаженням і тим, у кого сидячий спосіб роботи

Інструкція з використання

Ми рекомендуємо вам носити КОСМОДИСК «Актив» не менше трьох годин на день і час від часу відстібати його для того, щоб Ваше тіло не було занадто залежним від підтримки.

Космодиск носиться над або під легким одягом. Проте ефект буде краще, якщо його носити на голе тіло. Ребриста частина повинна бути повернена у бік тіла.

Система KosmodiskSystem of ribs може бути легко видалена із заднього ременя і прикріплена до лямках з чотирма унікальними затискачами (слайдерами) за одну хвилину. Рекомендується його носити під час сну або відпочинку, а також у літній час.

Після тривалого використання Ви можете вимити КОСМОДИСК теплою водою і щіткою. Використання біорозкладаного мила, яке не подразнює шкіру. Пояс можна прати в машині при 40 ° C. Не намагайтеся прати Космодиск в пральній машині.

Космодиск буде працювати до тих пір, поки його форма залишається неушкодженою. Перед початком використання перевірте виріб на наявність ушкоджень.



Коментарі до статті
Чи можна користуватися космодиском при гімангіомі хребетного суглоба
Космодиск - є комплектом з двох пристроїв, виготовлених з хірургічної гуми, що дублюють форму хребта. Один кріпиться за довжиною хребта, а інший – на попереку.
Складові частини використовуються або одночасно або кожна окремо. Довга частина призначена для ліквідації болю у всьому хребті, а коротка – ефективно «справляється» з болем у попереку.
З питання доцільності застосування у Вашому випадку, зверніться до лікаря.
Мені допомагає Космодиск при болях у спині та попереку. Але чи можу я його нести, якщо у мене фіброміома матки і є кісти печінки та нирок? Наперед вдячна за відповідь. Марина


Вам також може бути цікаво

види космодиск
види космодиск
Розглянемо всі види КОСМОДИСКОМ
23.04.2013
Детальніше
Кілька фактів про біль у спині
Кілька фактів про біль у спині
У мережі магазинів "Ваше Здоров'я " є багато товарів , які допоможуть позбутися від болю в спині - бандажі , корсети , ортопедичні устілки , ортопедичне взуття , космодиск і багато іншого.
23.04.2013
Детальніше
Розгорнути