Про массажерах

Дата публикации: 04.04.2013
Дата обновления: 04.04.2023
 Все про масажі
 
Масаж - це вплив на поверхневі і внутрішні шари м'язів, а також з'єднувальні тканини за допомогою різних методів для поліпшення функціонального і виздоровітельного процесу, для зниження рефлекторної діяльності м'язів, зниження моторно-нейронної чутливості, сприяє як релаксації і кращому самопочуттю, так і рекреаційної діяльності. Слово походить від французького «massage», що означає «розминка», або з арабського «massa», що означає «помацати, помацати або обробляти».
 
Дослідження показали, що масаж є ефективним методом зниження стресу, зняття болю і напруження м'язів. Хоча необхідні додаткові дослідження для підтвердження переваг масажу, існують достовірні факти того, що масаж рекомендується при тривозі, розладах травлення, фибромиалгии, головних болях, безсонні, пов'язаної зі стресом, міофасциальний больовому синдромі, парестезії і болях нерва, м'яких тканин, штамах або травмах, спортивних травмах, болях скронево-нижньощелепного суглоба.
 
Сьогодні масаж доступний можна зробити масаж самому за допомогою спеціальних масажерів. У нас представлені аплікатори Ляпко , килимки Олві і німецька торгова марка Togu представляє Вашій увазі ряд таких масажерів, широкий асортимент яких Ви можете знайти в мережі магазинів «Ваше здоров'я», де Ви можете масажер купити , подивитися.
 
Масажери Togu
Масажери Тогу різних серій: «Knobbed Balls», «Senso Balance Pad», «Brasil», «BODYROLL IN A SET OF 2», «TOUCHBALL». Ці масажери роблені з особливої міцної гуми Ruton, так що немає ніяких швів, які можуть розірватися. Масажери мають голчастий клапан регулювання тиску для задоволення потреб кожного користувача. Дизайн включає приємні на дотик довгі і короткі шипи, які забезпечують міцний контакт з поверхнею. Завдяки інструкції до масажеру, яка додається до нього, Ви можете побачити, що з його допомогою можна влаштувати розслабляючий масаж ніг, масаж крижів, масаж плечей, масаж спини з додатковими вправами. У мережі магазинів «Ваше здоров'я» масажери Togu доступні в різних розмірах і кольорах. Але нехай Вас це не лякає, так як кваліфіковані продавці допоможуть вибрати Вам саме те, що потрібно.
 
Аплікатори Ляпко
 
Аплікатор Ляпко - це пристосування різного виконання: килимки, валики, устілки, стрічки, основним призначенням яких є дозоване подразнення певних ділянок шкіри з поліпшенням припливу крові до оброблюваної зоні (почервоніння шкіри), зменшенням спастичного стану розташованих під шкірою м'язів (зменшення болів), відновлення трофічної функції нервової системи, посиленням потоку нервових імпульсів з периферії в центральну нервову систему (при обробці зон Захар'їна-Геда) і рефлекторному поліпшенні стану багатьох внутрішніх органів.
 
Масажні килимки Олві
 
Килимки масажні Olvi з щільної тканини. Масажні килимки імітують морський берег, усіяний галькою, так як покритий пластиковими кружечками у вигляді морських гладких камінців. Завдяки цим камінцях відбувається масаж рефлексогенних зон на ступнях ніг, що у свою чергу стимулює обмін речовин і виведення шлаків з організму і тим самим поліпшуючи загальний стан здоров'я.
 
 
Як Ви бачите вибір масажерів у нас великий і кожен зможе купити собі за доступною ціною "шматочок здоров'я".
 
 
 
 
 
 



Коментарі до статті
Популярні товари
Акція
Хіт продаж
Рекомендуємо
-14%
Аплікатор Ляпко Шанс 5,8 Ag


Вам також може бути цікаво

Голчастий аплікатор - кращий устрій для підтримки вашого здоров'я
Голчастий аплікатор - кращий устрій для підтримки вашого здоров'я
Крім ручного масажу, що виконується професійними масажистами, існують спеціальні пристосування - килимки, м'ячики, дискові масажери, аплікатори і інші спеціальні пристрої для самомасажу.
31.01.2018
Детальніше
Кілька способів розслабити тіло після важкого робочого дня
Кілька способів розслабити тіло після важкого робочого дня
Після важкого робочого дня наше тіло потребує відпочинку і масажу. Існує кілька способів розслабитися в домашніх умовах.
06.04.2018
Детальніше
Масажні килимки на дому: скажи 'так' здоров'ю!
Масажні килимки на дому: скажи "так" здоров'ю!
Якщо зв'язки і м'язи, які утримують стопу в правильному положенні, послаблюються, вона лягає всією своєю площиною на поверхню підлоги - виникає плоскостопість.
01.09.2017
Детальніше
Товари для масажу на дому: здоров'я - поруч
Товари для масажу на дому: здоров'я - поруч
Щоб досягти максимального позитивного ефекту, треба правильно підібрати і використовувати масажер.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути