Поради відносяться до медичних ліжок

Дата публикации: 29.03.2013
Дата обновления: 01.04.2023
У нашій статті ми хочемо розмістити корисну інформацію і деякі поради відносяться до   медичним ліжок.
Де найкраще розмістити медичну ліжко в будинку?
Помістіть медичну ліжко там, де є достатньо місця для неї при будь-якому положенні ліжка. Звільніть достатньо місця з боків для вільного пересування навколо неї. Переконайтеся, що інші люди зможуть почути хворого при необхідності. Ліжко можна розташувати поруч з ванною кімнатою. Також, якщо у Вас двоповерховий будинок, краще помістити її на перший поверх для того, щоб уникнути необхідності підніматися по сходах. Помістіть ліжко подалі від вікон і дверей, де можуть бути протяги. Поставте ліжко в кімнаті, поряд з кімнатою, де сім'я проводить найбільше часу, але не забувайте і про самоту.
Що потрібно знати про безпеку під час використання медичної ліжка.
Слідкуйте за тим, щоб колеса ліжка були заблоковані. Розблокуйте тільки в тому випадку, якщо ліжко потрібно пересувати.
Пристосуйте дзвіночок і телефон в межах досяжності наглядача за хворими. Вони повинні бути в межах чутності, так як пацієнт може звернутися за допомогою.
Тримайте поручні в верхньому положенні. Якщо існує небезпека падіння людини з ліжка, завжди залишайте поручні в вищезгаданому положенні.
Ніколи не паліть сірники, що не запалюйте свічки або не паліть біля ліжка. Не дозволяйте іншим робити те ж саме.
Дотримуйтесь інструкцій конкретного виробника під час використання медичної ліжка
Якщо необхідні підніжки для хворого, щоб встати з ліжка – переконайтеся, що вони стійкі і безпечні.
Поставте нічник, він може запобігти падінню хворого з ліжка.
Покладіть пульт управління для регулювання позиції поряд з ліжком в межах легкої досяжності хворого.   Навчитеся використовувати пульт управління ліжком для того, щоб самому вміти встановлювати необхідні позиції. Самостійно попередньо протестуйте ліжко для повної переконаності в тому, що ліжко працює. Деякі елементи управління медичної ліжка повинні бути заблоковані, щоб пацієнт не міг самостійно змінювати деякі настройки. Якщо ліжко має таку форму " блокування ", щоб переглянути її, щоб переконатися в її справності.
Перевірте покриття всіх елементів управління медичної ліжка на наявність тріщин і пошкоджень. Якщо є ушкодження, туди може потрапити рідина і викликати пожежу.
Професійно підійти до питання будови ліжка, а також уважно проконтролювати ділянки під і навколо ліжка, де може бути накопичення пилу і пуху. Ці місця повинні бути чистими.
Зв'яжіться з виробником або продавцем Вашої медичної ліжка, якщо з'явилися запахи запах гару або незвичайні звуки, що доносяться з ліжка. Не користуйтеся ліжком, якщо виявили вищезгадані моменти.  


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Медична ліжко і її види
Медична ліжко і її види
Цей вид ліжок може знадобитися , якщо Ви або член Вашої сім'ї хворий або потребуєте реабілітації в домашніх умовах .
28.03.2013
Детальніше
Критерії вибору ліжок
Критерії вибору ліжок
Медичні ліжка - невід'ємне , важливе і необхідне пристосування , призначене для людей , яким доводиться довгий час проводити прикутими до ліжка .
27.01.2012
Детальніше
Як забезпечити здорову обстановку в кімнаті хворого
Як забезпечити здорову обстановку в кімнаті хворого
Однією з найважливіших складових комфортного процесу реабілітації після операцій або тривалих хвороб, в результаті яких частково або повністю втрачена здатність до самостійного пересування, є медичне ліжко, наявність спеціального матраца і інших пристосувань для пацієнта.
18.09.2018
Детальніше
Характеристика медичних ліжок
Характеристика медичних ліжок
Казалoсь б - що може бути простіше крoваті ? Однакo ...
26.01.2012
Детальніше
Розгорнути